Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE na Pyrkonie 2013

<< < (3/16) > >>

Doom:
Xeo nie cwaniakuj z wykręcaniem się możliwościami technicznymi :P
Pyrkon to jeden z lepiej zmontowanych konwentów na jakich bywałem z naprawdę dobrą bazą techniczną. A jeśli coś się zmieniło to ogólnie w kontekście konwentu zagadaj z Vodeckim, Trejem lub kimś innym ze SZTAB'u. Robili streamy z turniejów 40k już pare lat temu więc jest szansa że pomogą jeśli czas wykładu nie przeszkodzi w popijawie w przerwie mastera 40k jaki zwykle jest na pyrkonie ;)

Doom:
Ewntualnie poprostu poproś jakiegoś czarnucha o nagranie prelekcji i ewentualnej dyskusji a potem wrzuć nam filmik tutaj :P

Khobba:

--- Cytat: Doom w Marzec 04, 2013, 15:03:30 ---Ewntualnie poprostu poproś jakiegoś czarnucha o nagranie prelekcji i ewentualnej dyskusji a potem wrzuć nam filmik tutaj :P

--- Koniec cytatu ---

AFAIR, google+ umie strumieniować na żywo bez żadnego kłopotu samo z siebie w dobrej jakości (hangout on air czy jakoś tak), tylko trzeba by mieć przyzwoitą kamerkę i sensowne połączenie z netem, co w dzisiejszych czasach nie jest przesadnie trudne do uzyskania :) W trakcie i potem można to spokojnie na YT oglądać.

Ranshe:
+1 chętny na streama/YT, doskonały pomysł :)

Goomich:

--- Cytat: KoMic w Marzec 04, 2013, 14:08:44 ---hehehe z czego moze 20k gra: ], tak wiem wiem, serwer pokazuje czasem i nawet pod 50k... tylko ze to ciagle jest te 20 + ich alty: ]

--- Koniec cytatu ---

Ale wiesz, Ziemia, to coś w rodzaju takiej gruszki i jak ta gruszka kręci się w kosmosie, to jednym miejscu jest noc, a w innym trzeba iść do pracy albo poseksić i nie wszyscy się naraz logują.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej