Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

POLITYKA W EVE

<< < (14/262) > >>

Lanca:
Jak dobrze, że wyniosłem się z FCONu i całej tej peciarni CFC. Mogę tylko sobie wyobrażać, jak gorzej musi być w HBC, kiedy trzeba mieć nad sobą takich risk-awerse egocentryków, jak te gwiazdy z themittani (muh alliance culture hurrburr), evenews24 lub kugu. Face it - z logów jabberlona, newsów i postów na kugu wyłania się jedna wielka nullsekowa telenowela, w której chodzi tylko o klepanie się po plecach/trollowanie i flame. Ci ludzie już dawno zatracili sens EvE na rzecz metagame, polityki, oni grają w zupełnie inną grę :)

Jabolex:

--- Cytat: Lanca w Marzec 25, 2013, 14:00:15 ---Jak dobrze, że wyniosłem się z FCONu i całej tej peciarni CFC. Mogę tylko sobie wyobrażać, jak gorzej musi być w HBC, kiedy trzeba mieć nad sobą takich risk-awerse egocentryków, jak te gwiazdy z themittani (muh alliance culture hurrburr), evenews24 lub kugu. Face it - z logów jabberlona, newsów i postów na kugu wyłania się jedna wielka nullsekowa telenowela, w której chodzi tylko o klepanie się po plecach/trollowanie i flame. Ci ludzie już dawno zatracili sens EvE na rzecz metagame, polityki, oni grają w zupełnie inną grę :)

--- Koniec cytatu ---

Tylko jeżeli się tym przejmujesz... (czytasz, interesuje Cię to , i żyjesz tym...)
Jak bawisz się dobrze to cała ta "otoczka" jest bo jest i nic więcej.

SokoleOko:

--- Cytat: Jabolex w Marzec 25, 2013, 14:05:31 ---Tylko jeżeli się tym przejmujesz... (czytasz, interesuje Cię to , i żyjesz tym...)
Jak bawisz się dobrze to cała ta "otoczka" jest bo jest i nic więcej.

--- Koniec cytatu ---

Siur.

Popatrz z tej strony. W tej konstelacji Curse:
http://evemaps.dotlan.net/map/Curse/Paradise
żyje sobie taki niewielki aliansik:
http://evemaps.dotlan.net/alliance/AN_EYE_F0R_AN_EYE/corporations

Trzymają teren porównywalny z Twoim trzykrotnie liczniejszym aliansem bez niczyjej pomocy i siedzą tam dłużej niż ja gram w Eve. Mają swoje moony, na których zarabiają, klepią misje dające o wiele większy przychód niż jakieś tam raty na anomalkach. Nic ich stamtąd nie jest w stanie wykurzyć (w D87 mieszkał Cartel, teraz mieszka tam 0utbreak), choć nie mają żadnych stałych blue.

Można? Można. A Ty własnie pakujesz walizki. Swoją drogą - nikt u Ciebie w ally nie produkuje superów? Bo dla takich konieczność zwinięcia fabryki to dopiero jest ból.

Lanca:
NPC 0.0 to najlepszy moim zdaniem przykład na to, że utopia, którą starają się malować w sov 0.0 nie jest tak naprawdę niczym wyjątkowym.

Jabolex:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 25, 2013, 14:29:59 ---Siur.

Można? Można. A Ty własnie pakujesz walizki. Swoją drogą - nikt u Ciebie w ally nie produkuje superów? Bo dla takich konieczność zwinięcia fabryki to dopiero jest ból.

--- Koniec cytatu ---

I to że ja się pakuję jest Twoim problemem?
Zmień nicka na Krokodyle-Oko - bo już widzę te łzy...
Widzisz problemy tam gdzie inni ich nie widzą, może to jest Twój problem.
Nie każdy gra tak jak Ty chcesz/grasz. Może w końcu to zrozumiesz, może kiedyś.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej