Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

POLITYKA W EVE

<< < (46/262) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 05, 2013, 11:21:37 ---CBC idąc twoim doskonałym tokiem myślenia skończyło z 4 aktywnymi osobami w najgorszym z możliwych petów Goonów.

--- Koniec cytatu ---
ciekawe czyje to rządy do tego doprowadziły... niech pomyślę...

--- Cytat: Isengrim w Czerwiec 05, 2013, 11:27:27 ---Kierownik, weź się ogarnij?

--- Koniec cytatu ---
przepraszam bardzo, ale odniosłem sie do konkretnego cytatu, mojej wypowiedzi która nie była skierowana do Sokoła. Jeśli ktos cytuje niech robi to dokładnie. Przypomnę, zacytowana wypowiedź była skierowana do Rashkana. Pytanie o Sokoła była zdeczka...z dupy w tym momencie?
A co do tego co napisałem, co mnie obchodzi co Sokół robi i gdzie? Należy do Coven? Należy. On tez nie ma pojęcia co i gdzie porabiam należąc do CVA. Z tym że ja nie oceniam Coven po tym co widziałem na lokalu, Sokolik robi to namiętnie z miną wszechwiedzącego  ;D

Rash'kan:
No pomyśl, pomyśl, jak ja wychodziłem z korpa w grudniu miał 120 charów w tym około 40 aktywnych memberów ;]

Martherius:
Latałem parę lat po stronie CVA i Proviblobu i niestety muszę przyznać rację, że główna taktyka jaka była przyjętą (nie licząc paru good fights, które mieliśmy okazję mieć) to zblobowanie swoją większością przeciwnika bądź kampienie gate'ow w "strategicznych miejscach" czyli tam gdzie jakiś neutral leci intem a tam 2 dictory i flota 25 drake'ow po drugiej stronie. CVA i Provi to głównie alliance RP, casualowe, dlatego też tam są casualowi piloci. Owszem, za mojego grania była spora rotacja - piloci nowi przychodzili/odchodzili. I są tam również veterani, którzy sobie żyją w spokoju oraz masa graczy, którzy jak powiedział Sokół - grają już długo, jednakże są oni graczami casualowymi i mimo postępu i lat rozgrywki grają jak uważają za stosowne, jak im dobrze i jak im pozwalają na to umiejętności. I co do cwaniakowania na temat C0VENU, to mimo, że osobiście nigdy nie miałem okazji z nimi latać to jeszcze 3 lata temu oraz w niedawnym czasie, kiedy postanowiłem że na wakacje resubuje konto więc zacząłem niezależnie dowiadywać się o polityce, również na tym forum, miałem okazję zobaczyć, że jest to alliance, który może stracił sova ale przynajmniej pozostał wierny swojej polityce i miał "wyjebane" na jakieś bloby i gigabloki, które chciały go zasymilować a teraz jak przystało na dobrego partyzanta dalej walczy i pokazuje pazury, za co mam nadzieję, że odzyska chociaż część swego sova w ESO, albo innym rejonie. A, zapomniałem dodać że C0VEN w porównaniu do Proviblobu ma jakieś... 10x mniejsza liczebność... a przypominam sobię, że spadałem jeszcze Armageddonem na flocie CVA, kiedy Ushra'Khan i reszta skopała nam dupska i prawie wyrzuciła z Providence... a ta siła była o wiele słabsza niż nowy blob, który uderzył południe.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Rash'kan w Czerwiec 05, 2013, 11:31:07 ---No pomyśl, pomyśl, jak ja wychodziłem z korpa w grudniu miał 120 charów w tym około 40 aktywnych memberów ;]

--- Koniec cytatu ---
Wybacz, ale nie chce mi sie przekopywac przez flejm na temat kto, kiedy i dlaczego doprowadził do podziałow w korporacji i podkulił ogon jak poszło nie tak jak zaplanował.

Isengrim:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 05, 2013, 11:28:51 ---ciekawe czyje to rządy do tego doprowadziły... niech pomyślę...
przepraszam bardzo, ale odniosłem sie do konkretnego cytatu, mojej wypowiedzi która nie była skierowana do Sokoła. Jeśli ktos cytuje niech robi to dokładnie. Przypomnę, zacytowana wypowiedź była skierowana do Rashkana. Pytanie o Sokoła była zdeczka...z dupy w tym momencie?
A co do tego co napisałem, co mnie obchodzi co Sokół robi i gdzie? Należy do Coven? Należy. On tez nie ma pojęcia co i gdzie porabiam należąc do CVA. Z tym że ja nie oceniam Coven po tym co widziałem na lokalu, Sokolik robi to namiętnie z miną wszechwiedzącego  ;D

--- Koniec cytatu ---

Sokole. Nie. Należy. Do. c0ven.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej