Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
POLITYKA W EVE
[SHCK] Crushall:
--- Cytat: Isengrim w Listopad 20, 2018, 08:44:23 ---Ubaw po pachy, spedzic wieczor w 99% tidi strzelajac do Keepstara z Cerberusow. Zyc nie umierac.
--- Koniec cytatu ---
Ubaw wbrew pozorom był. Jak zobaczyliśmy streama i co stoi pod keepstarem, to fc stwierdził ze wszyscy zginiemy. Tez tak sądziłem. Ale nic, podjęliśmy. Głównie lataliśmy po gridzie kombinując jak trzymać na dystans flotę pl, redukując im zasięg naszym ewarem. Muniny tak potraktowane nie były w stanie nas przebić. Niestety były trochę szybsze od naszych ishtarow wiec miejscami było ciepło.
System był do tego cynojamowany, wiec nie szło niczego wrzucić. Nieliczne dredy utknęły w baniach na gate na większość bitwy.
To było nie do wygrania ale ku naszemu zaskoczeniu wygraliśmy. Wróg nie zalogował i nie wydokowal swojej floty superow. Potem tradycyjne dożynki i spać.
Tloluvin:
W grudniu 2016 zrobiłem sobie miesięczną przerwę od EVE i teraz zastanawiam się nad powrotem. Mógłby mi ktoś krótko streścić co się w tym czasie zmieniło w EVE?
Filip Bonn:
--- Cytat: Tloluvin w Styczeń 19, 2019, 11:20:37 ---W grudniu 2016 zrobiłem sobie miesięczną przerwę od EVE i teraz zastanawiam się nad powrotem. Mógłby mi ktoś krótko streścić co się w tym czasie zmieniło w EVE?
--- Koniec cytatu ---
https://youtu.be/UanEN5ZKjOk
Niestety :(
Tloluvin:
Aż tak krótkiego streszczenia to się jednak nie spodziewałem ;)
Można ciut szerzej
Soulscream:
--- Cytat: Tloluvin w Styczeń 19, 2019, 16:57:33 ---Aż tak krótkiego streszczenia to się jednak nie spodziewałem ;)
Można ciut szerzej
--- Koniec cytatu ---
BLUEBALLS.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej