Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
POLITYKA W EVE
PC5:
--- Cytat: Były gracz w Czerwiec 06, 2018, 01:44:31 ---Maina numer 2 więc nie jest źle.
To, że skilujesz cierpliwość od 13 lat to Twój problem. ;p
BTW, masz jakiś ts?
Jeśli jeszcze jest realna szansa na „uczciwą” i skilową bitkę „small scale” w max 30min od zalogowania to może rozważę to i owo.
Dzięki za info, czyli bez zmian. Brothers
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
--- Koniec cytatu ---
Nie mam TSa gram chwilowo solo i zbieram iski.
Wrócić warto jeżeli czujesz do EvE "to coś". Mnie znowu wciągło, ale na razie tylko PvE. Mam swój plan i go realizuje konsekwentnie. Na końcu tej drogi i tak jest PvP.
Project HAVEN to dla Ciebie dobra opcja. Kto wie, może się tam spotkamy...
Z politycznych rzeczy - może ktoś wyjaśni sytuacje goonów? Siedzą w Delve dawnym terytorium swojego "arch-dead-enemy" Band of Brothers.... i co dalej? Chodzi mi o to że kiedyś mieli jakiś plan, działali. Teraz chyba coś cicho o nich.
Były gracz:
--- Cytat: [A] PC5 w Czerwiec 12, 2018, 11:12:56 ---Z politycznych rzeczy - może ktoś wyjaśni sytuacje goonów? Siedzą w Delve dawnym terytorium swojego "aech-dead-enemy" Band of Brothers.... i co dalej? Chodzi mi o to że kiedyś mieli jakiś plan, działali. Teraz chyba coś cicho o nich.
--- Koniec cytatu ---
Możliwe, że wszystkim zaczyna brakować głównej „waluty”, czyli po prostu czasu z drugiej jednak strony ludzie są mniej mobilni niż kiedyś (więcej kapsów na głowę przypada w „STANDARCIE” teraz po „rozdzieleniu” Carriera i przekwalifikowaniu siłą rzeczy na „raciarkę” rorquala) do tego każdy ma praktycznie to samo, a więc chyba łatwiej duży konflikt wygenerować wypijając komuś drinka na fun-feście.
Lista „godnych” przeciwników też mocno odchudzona składająca się w zasadzie z pl+nc, których się nie da zniszczyć, chyba że ccp coś namiesza.
Czasy starego tri gdzie było więcej modyfikacji na mapie w ciągu tygodnia niż obecnie w ciągu roku, minęły bezpowrotnie.
Skaza:
Obecnie, do skutecznej obrony kluczowego systemu wystarczy zalogować odpowiednią liczbę carrierów/superów z wyrzuconymi fighterami.
Jak wpływa to na dynamikę Nulla?
Isengrim:
TEST jest spokojnie godnym przeciwnikiem dla Goonow. Tylko ze do totalnej wojny miedzy nimi raczej nie dojdzie.
PC5:
Czyli kolejnym rozsądnym krokiem CCP powinno być wprowadzednie Abyss Space dla capitali. Już tam ludzie o tym "przebąkiwują" na forum EVE. Gigantyczny ship/module/imp sink, którego najwidoczniej potrzeba :)
Pytam o goonów bo jestem pod wrażeniem ile kopią - 14146B w ostatnim miesiącu gdzie reszta regionów ma średnio może około 500B
Może oni kopią na dredy/carriery?
Może na tytany i super capitale?
A może po prostu dla zarobku?
Ostatnie oczywiście też, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, że po prostu rozpalili ognisko w delve i grilują zdobytą zwierzynę. Zawsze mieli jakiś tam plan, aktywnego przywódcę i coś tam robili.
Najgorszą odpowiedzią na to pytanie byłoby, że siedli w końcu na dupie, odcinają kupony i zajęli się RMT, co też jest bardzo możliwe.
[załącznik usunięty przez administratora]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej