Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

POLITYKA W EVE

<< < (254/262) > >>

Zgudi:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Czerwiec 05, 2018, 14:35:59 ---Black rise jest bardzo fajne, ale reszta low to trup raczej.

--- Koniec cytatu ---
Amarr/Matar FW PVP to zwłoki, ale mikrogangów niezwiązanych z FW jest w low dużo.

Były gracz:

--- Cytat: [A] PC5 w Czerwiec 05, 2018, 09:35:04 ---Fn TY PAŁO! Maina się nie sprzedaje!

--- Koniec cytatu ---
Maina numer 2 więc nie jest źle.
To, że skilujesz cierpliwość od 13 lat to Twój problem. ;p
BTW, masz jakiś ts?
Jeśli jeszcze jest realna szansa na „uczciwą” i skilową bitkę „small scale” w max 30min od zalogowania to może rozważę to i owo.
Dzięki za info, czyli bez zmian.

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Filip Bonn:

--- Cytat: Były gracz w Czerwiec 06, 2018, 01:44:31 ---
Jeśli jeszcze jest realna szansa na „uczciwą” i skilową bitkę „small scale” w max 30min od zalogowania ...

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---

Hahahahahaaahaahaahaaaa
https://youtu.be/VOgFZfRVaww

[BU FU] Karas:
generalnie black rise jesli nie przeszkadza security
Fade okolice ccp
Pure okolice roir/kly i stala kampa w ewok.
geminate o-vw i caly ten pocket az do GW
catch ge-8 i okolice w strone curse.

Ta sa pierwsze lepsze pewniaki. jest jeszcze kilka innych pomniejszych miejscowek, ale okazjonalnych. nie rozumiem za bardzo okreslenia uczciwej? czyli bez cyna na ryj? jesli tak. to moja lista wpasowuje sie idealnie.

Jest tylko jedna podstawowa sprawa, trzeba chciec i ruszyc dupe, a nie plakac ze stacji, ze nikt Ci nie chce dac zabawy.

Były gracz:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Czerwiec 06, 2018, 09:01:44 ---czyli bez cyna na ryj? jesli tak. to moja lista wpasowuje sie idealnie.

Jest tylko jedna podstawowa sprawa, trzeba chciec i ruszyc dupe, a nie plakac ze stacji, ze nikt Ci nie chce dac zabawy.

--- Koniec cytatu ---
@dokładnie tak
@jestem samodzielny - prowadzić też mogę
@miejscówki sobie wydrukuję
OK, dzięki za info o7

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej