Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
POLITYKA W EVE
Soulscream:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Wrzesień 14, 2017, 19:44:11 ---Mialem, nawet moze nadal mam dostep do potencjalnie duzej kasy. Nigdy nawet przez mysl mi nie przyszlo aby odjebac krzywa akcje. Ale to chyba kwestia prjorytetow i wartosci. Z czysto pragmatycznego pkt widzenia, bylbym idiota gdybym ukradl. po chuj komu te iski jak nie ma co z nimi robic. laski rwiecie na keepstara? czy trzepiecie gruszke do walleta?(Nightwisherek, nie jest to pytanie personalne do Ciebie, tylko ogolnie do tych co sie jaraja walletem, lub tym co maja)... troche smutne.
zeby jeszcze kolo opierdolil jakies noname czy wrogow. ale wlasnych ludzi? dziwka zawsze bedzie dziwka, kwestia kolejnej okazji
--- Koniec cytatu ---
Ja bym tam iski opieprzył i kase miał, ale co kto lubi :D. Pewnego grona się nie oszukuje, ale z drugiej strony jak toś Cię traktuje jak śmiecia to a) dostajesz olśnienia b) w Twojej małej głowie z kompleksami rodzi się misterny plan zemsty.
Chociaż generalnie dziwi mnie ból dupy ludzi tutaj. W Eve zdradzano od początku heh .
[WILD5] Gagat:
Co innego ojebać jakiś alliance, którego się nie zna i specjalnie robi się pod to szpiega itd, a co innego ojebać kolegów. My np tworzymy małą grupę ludzi, gramy ze sobą nie tylko w evke, ale też w inne gry, więc nawet nikomu do głowy by nie przyszło, żeby dla jakiś marnych kilkudziestu, czy nawet kilkuset b, nagle odciąć się od grupy ludzi z którymi siedziało się miesiącami, czy tam latami codziennie na tsie. Co innego może w takich wielkich blobach jak c02, gdzie pewnie 90% ludzi jest sobie anonimowa. Tak czy inaczej gość zachował się jak mała cipka, bo ludzi których okradł, raczej bardzo dobrze znał, przynajmniej tych wyżej postawionych, ale to już jego problem.
Quagliarella:
Również widzę różnicę między kradzieżą z udziałem szarego żołnierzyka, a gościem z samej góry :/
Zlorf:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Wrzesień 16, 2017, 09:53:37 --- a co innego ojebać kolegów. My np tworzymy małą grupę ludzi, gramy ze sobą nie tylko w evke, ale też w inne gry, więc nawet nikomu do głowy by nie przyszło, żeby dla jakiś marnych kilkudziestu, czy nawet kilkuset b, nagle odciąć się od grupy ludzi z którymi siedziało się miesiącami, czy tam latami codziennie na tsie.
--- Koniec cytatu ---
A to nie Tobie ktoś się wyebal na konto, wyssał skile i temu podobne atrakcje?
[WILD5] Gagat:
ktoś wyjebal, ale to nie związane z awoxem, oddali mi. Zupełnie inna akcja
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej