Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

POLITYKA W EVE

<< < (246/262) > >>

BAMBO:

--- Cytat: Enlil w Wrzesień 14, 2017, 22:25:57 ---po 4. The Judge zrobił fajny content

--- Koniec cytatu ---

Wzajemne pocieranie sie blue balls przez testy i goonswarm nazywasz kontentem ? a moze kupowanie kontraktów za 50 % w celu odspzedazy to kontent ?:) ja bym wolal strzelac w tym czasie do co2 :) to nazywalbym kontentem

[BWTF] Nightwisherek:
1. Tak dla handlarza kupowanie kontraktów za 50 % w celu odsprzedazy to kontent
2. Tak dla statsiarza stanie na hellcampie i nabijanie killi to kontent

Filip Bonn:

--- Cytat: [BWTF] Nightwisherek w Wrzesień 15, 2017, 10:16:20 ---1. Tak dla handlarza kupowanie kontraktów za 50 % w celu odsprzedazy to kontent
2. Tak dla statsiarza stanie na hellcampie i nabijanie killi to kontent

--- Koniec cytatu ---

Acha, to teraz w eve sami handlarze grają? I was w korpie też sami handlarze pewnie, to dziwne że ciągle tylko "pvp" się chwalicie ;)
Pisane było o strzelaniu nie o nabijaniu statsow.
Nvm

Jedyny plus jaki ja widzę to darmowa reklama dla eve, może naplynie trochę świeżej krwi dzięki temu ;)

[BWTF] Nightwisherek:
Nie no zwróciłem uwagę jedynie na rodzaj kontentu jaki wygenerowała ta cała sytuacja. Firesale jeśli były to albo się spóźniliśmy albo kiepskie były.
Dla niektórych strzelanie i nabijanie statsów to jedno i to samo.

Wait my się ciągle chwalimy pvp ? :D Różne już obelgi słyszałem nt naszego corpa ale żeby w jakikolwiek sposób wiązać nas z pvp? Serio?  :D

[BWTF] Savannah Kado:
Ostatnie pvp jakie mialem to mi zona zorganizowala jak jej powiedzialem ze chce subskrypcje wykupic. Brki nie ma bo sie wstydze

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej