Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

POLITYKA W EVE

<< < (240/262) > >>

Amek Vi:
Za to GSF dorobił się kolejnego, wysoko postawionego ciołka w zespole. Nie mogę wyjść z podziwu, że zostało to przez lud zaakceptowane.

Jak to mówią do 3 razy sztuka. Chłopaki, uważajcie na siebie  8).

EDIT:

8) 8) 8)

[BWTF] Nightwisherek:
przez jaki lud.. tu jest ....mi to przypomina komunę i nawet sprawnie działającą :D

Azbuga:
jakie to piękne jest :) wyczytałem gdzieś komentarze na forach rozmaitych że ludzie by poszli do sądu w realu po takiej akcji... i aż mi cycki opadły... przecież to całe piękno eve. gdzie można ufać ludziom ale jednak ktoś może pokazać głębię zła :)

[BWTF] Nightwisherek:
Ja bym powiedział, że to jest smutne ...wysoki sądzie ten o to człowiek wzór rodziny, pobożny katolik etc ukradł mi magiczny miecz, zasady gry pozwalają na to no, ale ukradł mi żądam sprawiedliwości   >:D

[NOGRL] Asm Nihouyah:
Krótko podsumowując skok na kasę: solokill całkiem sporego ally, około 1.5T ISK w assetach wywiezione, relatywnie do ceny subskrypcji największa taka akcja od czasu Guiding Hand Social Club. TheJudge rozegrał to perfekcyjnie biorąc pod uwagę chyba wszystkie czynniki - timezone, to że kilka godzin wcześniej było mnóstwo flot po których reszta leadershipu CO2 była wykończona, przekazanie cytadel właściwym osobom (TEST by pewnie nie zabrał praw dokowania CO2), evac, pojawienie się permakampy na czas, przygotowanie na reakcję gigxa itd. Wzorowo rozegrane, teraz pewnie pojawi się trochę wannabe Judge próbujących ukraść swoje corpy/allianse - dobry target do scamów. ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej