Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

POLITYKA W EVE

<< < (238/262) > >>

Filip Bonn:
A ja dałbym sobie rękę uciąć że gdyby nie był alliance leaderem to by nikt nie zwrócił uwagi na jego groźby.

[BWTF] Nightwisherek:
A tu się nie zgodzę - nie pamiętam aby ktokolwiek komukolwiek ingame odważył sie grozić w ten sposób. Sam wiesz jakie nasze community jest narwane, ale czegoś takiego nie spotkałem.

Mnie śmieszy natomiast reakcja ludzi, że przecież Mittani był w podobnej sytuacji i jemu nie dali perma bana, więc to jest oczywiste, że CCP wspiera GSF. Permaban w obu przypadkach imo.

[NOGRL] Asm Nihouyah:
EULA za czasów Mittaniego była inna, Mittens dostał 30 dni bana w wyniku arbitralnej decyzji CCP nie mającej żadnego podparcia w obowiązujących wtedy zasadach. Zaraz po tym wypadku CCP zmądrzało i poprawiło zasady. ;)

[BWTF] Nightwisherek:
Dlatego ciekawi mnie też czy złagodzą karę gigX'owi mimo zaostrzenia zasad. Pomijając oczywiście skruchę, przeprosiny itd. o ile takie wyrazi(ł).

[SHCK] Crushall:
Wyraził, byłem wczoraj na ich spotkaniu (CO2) to kajał się aż żal było słuchać. Coś o popełnionych błedach, przepraszaniu graczy i całej społeczności eve.
Tu macie nagranie: https://soundcloud.com/user-536348121/co2-alliance-meeting-2017-09-12/s-rSW8O

@Asm - ceny kiepskie jeszcze, dziś w goonowie masz niektóre supery np. z rigami T2 po 12b
edit: erebus z fitem poszedł z c02 do gsf za 50b :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej