Forum Gry > Inne gry

Marka "Homeworld" wystawiona na sprzedaż

<< < (10/23) > >>

Yavax Zavro:
Nie mam zamiaru Ci podawać lepszego 'tytułu' od Homeworlda, bo to kwestia gustu. Gra mnie nudzi piekielnie już przy pierwszej misji i tylko raz udało mi się dojść do drugiej. No nie wiem, mi brakuje po prostu tego czegoś co by mnie przykuło do ekranu.

Goomich:

--- Cytat: Yavax Zavro w Marzec 03, 2013, 20:34:41 ---pierwszej misji i tylko raz udało mi się dojść do drugiej. No nie wiem, mi brakuje po prostu tego czegoś co by mnie przykuło do ekranu.

--- Koniec cytatu ---

Trzecia misja...

Pol Kent:

--- Cytat: Yavax Zavro w Marzec 03, 2013, 20:34:41 ---Gra mnie nudzi piekielnie już przy pierwszej misji i tylko raz udało mi się dojść do drugiej.

--- Koniec cytatu ---

O ja Cię ************ !
Mistrzostwo świata.
Tak myślę kto mógłby coś takiego napisać na temat jednej z gier tworzących historię gier.
Miłośnik FarmVille...? Tibii....?  ??? ???

Ranshe:
Ale ta dzisiejsza młodzież beznadziejna ;D

Yavax Zavro:

--- Cytat: Pol Kent w Marzec 03, 2013, 21:22:39 ---O ja Cię ************ !
Mistrzostwo świata.
Tak myślę kto mógłby coś takiego napisać na temat jednej z gier tworzących historię gier.
Miłośnik FarmVille...? Tibii....?  ??? ???

--- Koniec cytatu ---
Czekaj, czekaj, bo okazja podyskutowania z takim impertynentem nie zdarza mi się często.
W swojej bardzo przyziemnej i prostej logice zakładasz, że osoba która gra w Tibię lub FarmVille od razu musi być osobą, która nie będzie lubić Homeworlda?
A z drugiej strony, czy wydaje Ci się, że nie istnieje nawet jedna osoba która gra w przez Ciebie wymienione tytuły, która też lubi grę będącej tematem tego wątku?
Może napiszesz, że po prostu luźno wiążesz fakt, że ktoś może grać w gry, które - wnioskuję - nie darzysz sympatią, a już na pewno nie osoby, które mają czelność miło spędzać przy nich czas (sprostuj mnie jeśli się mylę) i na pewno nie potrafią dostrzec wspaniałości "gry tworzącej historię gier" (nawet nie chcę się domyślać, co miałeś na myśli pisząc to).

Trochę się pogubiłem, wiec pomóżcie mi trochę - czy ja trafiłem na forum "Bezapelacyjnego wielbienia serii Homeworld" albo "Forum zgadzania się z gustami Pola Kenta"?
Może moja wypowiedź była mało grzeczna? Może tytuj nie wolno się nie zgadzać z - najwyraźniej - ogólnie przyjętą opinią?

A tak na poważnie to chłopie skończ pierdzieć w piasek, wyjdź z piaskownicy, wyjmij palec z nosa i skończ w nim dłubać.
Witaj w brutalnym świecie, tutaj Twoje poglądy i gusta nie są wyznacznikiem jakości.
I jak piszę, że mi Homeworld się nie podoba to znaczy, że tak jest, a nie piszę to po to, żeby kimś wstrząsnąć czy się z kimś kłócić. Ani tym bardziej nie robię to dlatego, że gram w jakieś inne gry (bo co w ogóle ma piernik do wiatraka!?).
Na pocieszenie dodam, że może kiedyś w moje ręce wpadnie sequel i może mi się nawet spodoba.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej