Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
T-8UOF Arena (Stain)
CATfrcomCheshire:
kugu delivers :P podoba mi sie tez nowa nazwa na DD - ((SURSUR
[19:58] <+Jogyn> THE EASTERN FRONT HAS FALLEN
[19:58] <+Jogyn> TEST FLEET : BOMBER WIPED
[19:58] <+Jogyn> TRIBE T1 AHACS: BOMBER WIPED
[19:58] <+Jogyn> RAIDN AHACS : BUBBLED AND SURROUNDED BY 400 RUSSIANS
[19:58] <@phalanxIII> WE ARE ALL GOING TO DIE
[19:59] <+WrikHoover> yea
[19:59] <+WrikHoover> no words
[20:00] <@SuperSpy00bob> that would be the western fleet
[20:03] <+Jogyn> NESW instacanecrew ALIVE AND WELL
[20:04] <+Jogyn> alas the rokhs we were guarding all died )))
tutaj jeszcze video, dzwiek mozna wylaczyc bo muzyka idealnie pasyje niestety do nazwy nowego aliansu naszych rosyjskich przyjaciol Darkness of Despair ;D http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5d-XXUdZqak
Mikker:
http://www.youtube.com/watch?v=eAeurMeIeBg
Jeszcze jeden filmik z rapem t3ek na bramie u2 na koniec ( i lepsza muza ;p )
StellarSheep:
Super bitka. I niech mi ktos smie powiedziec ze capitale i super capitale nie zniszczyly tej gry ... Kiedys byly tylko tego typu zabawy! :)
Zgudi:
Fajna bitka, warto obejrzeć do końca, tak jak naprawdę powinny wyglądać bitwy w eve, a nie... wlatuje PL, wrzuca 100 capsów, tytki i nie ma zabawy.
Tylio:
--- Cytat: StellarSheep w Luty 24, 2013, 19:06:03 ---Super bitka. I niech mi ktos smie powiedziec ze capitale i super capitale nie zniszczyly tej gry ... Kiedys byly tylko tego typu zabawy! :)
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Zgudi w Luty 24, 2013, 23:50:34 ---Fajna bitka, warto obejrzeć do końca, tak jak naprawdę powinny wyglądać bitwy w eve, a nie... wlatuje PL, wrzuca 100 capsów, tytki i nie ma zabawy.
--- Koniec cytatu ---
Chyba od jakiegoś roku nie widzieliście żadnej większej bitwy na oczy. Przestańcie pisać głupoty i wprowadzać innych w błąd. Przykłady skutecznego użycia capitali jako core floty są bardzo sporadyczne. Supery/tytany nie nadają się już do tego w ogóle.
Co do bitwy to ładnie wam to wyszło. Gratulacje ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej