Eve Online > NoobGarten
Co produkowac by mie? w miar? zapewniony zbyt?
Marquiz:
Hall interesujace rzeczy mowisz...
bo ja robie Raveny i moj kosz w nich (gdybym skupowal minsy w okolicy) to jakies 85mil a w FA sprzedaje sie po 130 a tu po 110 i gdzie tu widzisz 10 mil zysku ?
druga sprawa to produkuje z TecTeamem BSy dla korpa na przyklad ravena sprzedaje po 95mil dla korpowiczow a jestem w stanie z brygada naryc na niego wszystkie minsy w 1 dzien :P
Hun'ter:
Tak naprawde to osobi?cie docelowo chcia?bymzarabiac na NPCtach i wykonywac misje. No ale ze zarobiona i posiadana kaska powinna na siebie pracowac dlatego mysle o czyms na boku :P
EverSin:
--- Cytat: "Marquiz" ---Hall interesujace rzeczy mowisz...
bo ja robie Raveny i moj kosz w nich (gdybym skupowal minsy w okolicy) to jakies 85mil a w FA sprzedaje sie po 130 a tu po 110 i gdzie tu widzisz 10 mil zysku ?
druga sprawa to produkuje z TecTeamem BSy dla korpa na przyklad ravena sprzedaje po 95mil dla korpowiczow a jestem w stanie z brygada naryc na niego wszystkie minsy w 1 dzien :P
--- Koniec cytatu ---
to skoro ryjesz razem z TT w okolicach oerse to oczywiscie odpalasz im dzialke z zyskow? :P bo jak nie to straszna z ciebie ... dokoncz sobie sam :twisted:
Marquiz:
--- Cytat: "EverSin" ---
to skoro ryjesz razem z TT w okolicach oerse to oczywiscie odpalasz im dzialke z zyskow? :P bo jak nie to straszna z ciebie ... dokoncz sobie sam :twisted:
--- Koniec cytatu ---
Zacznijmy od tego, ze z BS ktore sprzedaje nie mam ani 1 ISK, bo wszystko idzie na konto korpa... jak nie wierzysz to sobie przesledz histori wplat na koncie korpowym i zapytaj sie ludzi ktorzy kupowali u mnie BS ile mi placili a sam sie przekoansz, a potem wusuwaj 'dziwne' wnioski. Ja zarabiam na misjach dla agentow a nie na produkcji czy kopaniu w Oerse.
Hall Underley:
--- Cytat: "Marquiz" ---Hall interesujace rzeczy mowisz...
--- Koniec cytatu ---
Oj, pewnie tam s? ta?sze minsy ni? bli?ej "centrum", szczególnie zyd i mega,
które stanowi? ~30% ceny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej