Eve Online > NoobGarten
P?atno?c za gr? - $ a Euro
Anonymous:
A i moge dodaj jeszcze ze nawet jak zmienialem na to japonskie proxy to i tak nic sie nie zmienilo nawet stronki mi sie wolniej nie otwieraly.Mam neta z Neti(a musze kompa restartowac?) .Sorka za spam;p
Xarthias:
Z tego co zauwa?y?em to nie wy?wietli ci czy p?acisz w euro czy w dolkach dopóki nie zap?acisz pierwszy raz :D wi?c ryzyk fizyk bo potem nie zmienisz :D
Anonymous:
Czyli musze zaplacic do 20Euro jak mi sie trail skonczy i dopiero potem bede mogl se na $ zmienic czy jak teraz zaplace w Euro to juz do konca bede musial bulic w Euro.Pozatym zastanawiam sie czy ktos nie moglby mi konta zalozyc i je za mnie oplacac(nie mam karty i narazie nie bede mial) a ja mu bede kase poczta wysylal(chodz tu o kogos kto placi w $ i potrafi tak zrobic zeby w $ placic)
Xarthias:
Nie, chodzi o to, ?e wy?wietli sie w euro a ?ci?gnie w dolkach... albo w euro... :) nie wiadomo ró?nie mo?e by? :)
Najlepiej znajdz sobie kogo? mieszkaj?cego w pobli?u - tak b?dzie najsprawniej i najbezpieczniej.
Anonymous:
Ta tylko kogo.Raczej nie znam nikogo takiego.Chyba poczekam do marca wtedy mam 18;p i sam sobie karte wyrobie.Z drugiej strony nie mam ochoty , nie chce i nie stac mnie na to zeby placic w Euro(tzn stac ale za drogo wyjdzie..)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej