Śmietnisko > Archiwum
MMORPG Idealny
Amon:
Tak niektore pomysly sa naprawde fajne.
Niestety niektorzy gracze (chyba jednak wiekszosc) jest nastawiona na robienie w tej grze niezlej mamony. Nie robi im roznicy czy to jest npc , kopanie.
Nie tak jak Sheep pvp , wola spokojniejsze czynnosci.
Ja sie tylko ciagle zastanawiam po co jest w misja rozdzielenie na ochrone , senat . Dlaczego nie moge zostac senatorem Minmatarskim i np. im wyzsze stanowisko to wiekszy wplyw na rase , zarobki , osobista ochrone na podleglym mi terenie , od mojego glosu zalezaloby czy atakujemy Amarianski region czy nie , wtedy ktos z Floty Republiki moglby dowodzic taka flota (bo w koncu po cos robi dla niej misje - niestety nie ma nawet rangi - robi misje , takie same jak inni).
W polaczeni z tym co napisal Pelias czulbys sie czescia tej akcji.
Senat - wplyw na polityke (wojny , czy oplaca sie atakowac ten region ? , czy odpowiedziec na atak ?)
Wojsko - akcje zaczepne i wewnetrzne pezpieczenstwo (walka w wiekszej grupie , ochrona konwoi, ochrona przed najazdem)
Naukowcy - im wyzej tym wiekszy wplyw na technologie (nad czym teraz beda pracowac)
Oczywiscie fajnie by bylo gdyby nagrody byly wspolmierne do osiagniec.
Zajebisty dowodca - jakis named statek (nie dlatego ze masz LP bo sie nastukalo , tu by decydowal czynnik ludzki - nie zawsze misje bys zrobil , przedewszystkim o wieeeeele trudniejsze by byly bo walczys z drugim czlowiekiem).
Narazie tyle.
StellarSheep:
Niestety w tej grze pelno jest dupkow wlasnie ktorzy lubia kopac i robic misje. Wszystko co latwe. Bo z drugim czlowiekiem to juz latwo nie jest i juz jest do dupy.
Ezachiel:
--- Cytat: "StellarSheep" ---Niestety w tej grze pelno jest dupkow wlasnie ktorzy lubia kopac i robic misje. Wszystko co latwe. Bo z drugim czlowiekiem to juz latwo nie jest i juz jest do dupy.
--- Koniec cytatu ---
I kto to mówi ...
partridge:
Nie bede Pil wodki!
StellarSheep:
--- Cytat: "Ezachiel" ---
--- Cytat: "StellarSheep" ---Niestety w tej grze pelno jest dupkow wlasnie ktorzy lubia kopac i robic misje. Wszystko co latwe. Bo z drugim czlowiekiem to juz latwo nie jest i juz jest do dupy.
--- Koniec cytatu ---
I kto to mówi ...
--- Koniec cytatu ---
I nie wiem o co ci w tym momencie chodzi?
O to ze na poczatku kopalem? Nie wstydze sie tego. Zreszta nie mam nic przeciwko kopaniu generalnie. Nadal uwazam ze dobre kopanko w 0.0 to dobry sposob na kase ;)
Co do misji to nigdy ich jakos specjalnie nie robilem i nie przepadalem. I tez nie mam nic przeciw nim GENERALNIE.
Problemem jest to ze baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo duzo zmian jest wprowadzanych wlasnie pod takich graczy. I tyle.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej