Śmietnisko > Archiwum

Uzale?nienie od EVE... cdn

<< < (9/20) > >>

marcoos:

--- Cytat: "pc5" ---
--- Cytat: "ireul" ---bo ta gra jest kiepska :P :P :P
--- Koniec cytatu ---

No to podaj jakie? tytu?y gier o klimacie podobnym do EVE, Freelancera, ogólnie kosmos, statki, MMORPG, a je?eli nie taka to ogólnie lepsz?. W ko?cu jak co? jest kiepskie to musi by? jaki? punkt odniesienia, do czegogo? co jest lepsze. Ciekawi mnie po prostu co jeszcze jest fajnego w ?wiecie gier, bo na EVE trafi?em przypadkiem.
--- Koniec cytatu ---

Na ireula musisz bra? poprawk? - dla niego gra jest kiepska, a tak?e bardzo chcia? lata? jak ptak ;)

StellarSheep:
Widzialem ooooorrrrlllaaaaa ( ??? wtf ??? ) cien ....  :lol:

mr.neutron:
ehmmm

gralem w swg ok 9 miesiecy i 3 razy mi sie ta gra totalnie znudzila a juz tragicznie mnie trafialo jak bylem zabijany przez przerosnietego swiniaka co jeszcze nawet nie zaczal biec w moim kierunku (LAG).... a dsl-a to mam chyba maxymalnego jakiego w niemczech mozna miec...

wlasnie sie przymiezam do eve ale tez gdzies cos czytalem o lagu i mnie to troche niepokoi.

wracajac do swg to misje w tej grze byly zenujaco tragicznie glupie a wplyw graczy na swiat tyle co zaden.... jedyne co mnie w sumie tam trzymalo to duze ilosci extra gosci z ktorymi mozna bylo sobie pozartowac...

i tyle o swg

see you in space cowboy...  :roll:

StellarSheep:
Lag to w tej grze istnieje przedewszystkim w bitce :P
A no tak ... jesli bedziesz siedzial na dupie caly czas w empire gdzie siedza lamki ... to bedziesz tez mial laga hehe ;)

Amos Sommers:
Gratuluje, uzaleznienie zacznie przechodzic okolo Lutego 2007, lekarstw brak :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej