Śmietnisko > Flamewar
Preordery / kicstarter - inwestowanie czy frajerstwo? (było: Odp: Nowa gra Chrisa Robertsa (Star Cit
Soulscream:
--- Cytat: Xarthias w Luty 15, 2013, 15:14:20 ---Nie prowokuj, bo jak mnie zdenerwujecie i wrócą MOJE porządki, to znowu będziecie płakać.
Także Ireul - sprawdź sobie, do czego stosuje się FYP to raz. Po drugie, zanim komuś zagrozisz bananem (szczególnie z tak błahego/wyimaginowanego powodu), bądź łaskaw uzgodnić to na forum TT.
Mona - jakbyś Ireula nie znał, to może bym zrozumiał...
Tylko spokój może was uratować, więc polecam drinka z meliski, jakąś jogę czy zimny prysznic etc...
--- Koniec cytatu ---
Spoko to znów bede trollował jak za starych Xarthiasowych czasów. Tylko przywroć Yogiego i Veltura i Strasznego coby ciekawie było przyokazji. A Ireul skasuje mi znowu konto w przypływie gniewu bo jaśnieużytkownik wyśmiał jego poziom :).
Good times :)
Zsur1aM:
Starsi uzytkownicy powinni pamietac ze z ireul sTaar'em sie nie wchodzi w dyskusje, mlodszych ostrzege ze to chory typ generalnie ;)
Dziekuje, do widzenia.
Soulscream:
--- Cytat: Ireul Taar w Luty 15, 2013, 15:27:17 ---Nie przypominam sobie opisanego incydentu. Proszę przytoczyć szczegóły. Informuję też, że bezpodstawne oskarżenia świadczą o nędzy intelektualnej i mogą skutkować napisaniem mało pochlebnego epitetu. :)
Poznaj i wyśmiewaj mój poziom do woli.
--- Koniec cytatu ---
Przypomniałbym Ci wątek tylko poleciał po zmianie serwera, ale powiem Ci turlaj się Panie nędzna inteligencjo :).
SokoleOko:
--- Cytat: Zsur1aM w Luty 15, 2013, 15:25:52 ---Starsi uzytkownicy powinni pamietac ze z ireul sTaar'em sie nie wchodzi w dyskusje, mlodszych ostrzege ze to chory typ generalnie ;)
Dziekuje, do widzenia.
--- Koniec cytatu ---
Jak zwykle, wyrwana zawleczka, raz, dwa i wrzucamy nonszalancko granat do pomieszczenia, oddalając się spokojnym krokiem ;)
Soulscream:
--- Cytat: Ireul Taar w Luty 15, 2013, 15:31:58 ---Nie słyszałem aby jakikolwiek wątek poleciał przy zmianie serwera. Szczególnie taki, którego nie było. Pamiętam wszystkie dyskusje po których usunąłem czyjeś konto. Jest ich dokładnie 0 (zero).
Pożegnanie błyskotliwe, pozwolę sobie zapamiętać z jakim tu geniuszem mam przyjemność.
--- Koniec cytatu ---
Jak nie slyszales to kiepski jestes czlonek druzyny co sie zwie Team Techniczny :). Do dzis pamietam wywod jak to mialem napisane wielkimi literami, ze z adminem sie nie dyskutuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej