Forum Gry > Inne gry
neuroshima hex online
Azbuga:
neuroshima to planszowka strategiczna o bardzo ciekawej mechanice. wlasnie znalazlem ja w wersji online pod tym linkiem:
http://178.63.238.52/
jest do sciagniecia malutki klient i instrukcje jak grac. proste zasady ale wychodza dosc skomplikowane zagrania taktyczne na planszy.
jedna gra to jakies 10 minut
polecam bo fajne
HammerSnake:
a to ciekawe, grałem w to w wersji papierowej. Mają prawa autorskie? 8)
gierka fajna.
Doom:
To już co najmniej druga odsłona elektroniczna tej gry.
Pierwsza padła chyba dwa lata temu po tym jak jedyny developer zginął w wypadku motocyklowym
Portal nie strzela do ludzi z tą inicjatywą, przynajmniej do czasu jak nie zrobią oficjalnie swojej wersji.
Ja niestety w neuro nie grałem od od mniej więcej dwóch lat, mimo że w klubie mamy pare egzemplaży nikt ze mną nie gra bo:
- "oszukuję" - czytaj myślę podczas rozgrywki
- zawsze wygrywam bo gram molochem, co ciekawe słyszę to częściej jak mam na planszy inny kolor niż czerwony niż wtedy kiedy gram czerwonymi :P
Azbuga jak bedę miał chwilę żeby sprawdzić jak wygląda ta wersja pod kątem interpretacji zasad itp to czuj się trafiony w twarz powerfistem ;)
ManganMan:
Ja grałem w co najwyżej karciankę. Być może sobie w to pogram.
Wysłane z mojego WT19i
[VIDE] Herezja:
O ile mnie pamięć nie myli to jakiś czas temu ludzie z Vide grali w Neuroshime namiętnie tak że Azbuga zapewne spośród nich też kogoś znajdziesz zainteresowany tą grą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej