Eve Online > Dyskusje ogólne

Zycie w EVE - spostrzeżenia z wyprawy do końca świata gry

<< < (5/13) > >>

Theronth:

--- Cytat: Krogulec w Luty 04, 2013, 22:44:37 ---dla przypomnienia  podroż odbyła sie do układów o security  poniżej 0.0    do -1  , wiec nie trolujcie o  0.0

--- Koniec cytatu ---

[BU FU] Karas:
Widzisz Krogulec, gdybys choc zrobil podstawke w UA, nie musialbys wystawiac sie na posmiewisko... no nic, stalo sie...

Mamut:

--- Cytat: KoMic w Luty 05, 2013, 12:00:00 ---Widzisz Krogulec, gdybys choc zrobil podstawke w UA, nie musialbys wystawiac sie na posmiewisko... no nic, stalo sie...

--- Koniec cytatu ---

Juz nie przesadzaj ,- nie musial robic UA , wystarczy zeby poczytal ze zrozumieniem - albo moze poprostu ma swoj sposob na gre (?)  - nawet tluki siedza w tej grze i sobie radza ...
Rozumiem ze dla czesci PL community to "jedyna sluszna" droga ,ale taki tekst dla mnie jest ..kretynski i malostkowy ?

Doom:
Nie jest. Nie po treści pierwszego posta i kolejnych odpowiedziach autora na sugestie może mało grzeczne ale trafne na temat jego wiedzy o tym jak działa Eve.
Inna rzecz że  KoMic jednak też się nie popisał jeśli znalazłem w aktach akademii właściwego Krogulca: http://kartoteka.unseen.pl/index.php/pilot/zobacz/1113

Mamut:
Dlatego napisalem "dla mnie" ;-) Nie przecze ze chlopaki z UA robia dobra robote - fakt ,ze na twoim szkoleniu przywalilem w kimono ,po ponad 2h wstepie do PVE ok polnocy poprostu mi sie zasnelo na fotelu :)

Chodzi mi ogolnie o takie glupie teksty (Komic) , to ze autor topicu jest "werbalnie" agresywny i nie do konca rozumie co i gdzie sie dzieje to inna sprawa , zostal zezjedzony przez "trolli" .
Imho wszystko w tym topicu zostalo powiedziane , wiec taki tekst Komica dla mnie jest ... delikatnie mowiac nieodpowiedni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej