Forum Gry > Inne gry
War Thunder
Lt Rook:
P39? nie wiem Panowie jak Wy macie, może to kwestia załogi na max albo coś, ale ten samolot (w sumie każda wersja) jest tak niestabilny w zakrętach że mam ochotę nim tylko taranować... >:(
SokoleOko:
Dlatego P-39 latasz po cięciwie łuku przeciwnika. Najlepiej trzymać się nieco z boku i bezceremonialnie wpadać na trzeciego w momencie, gdy jakiś myśliwiec goni kogoś z Twojego teamu. Jeden pass wystarczy - aby trafić, po czym wychodzisz z tego po prostej i reload.
Airacobra jest marna w manewrach pionowych, więc nie da się tym latać jak klasycznym energy fighter. Oczywiście, najlepiej zacząć od polowania na bombowce, myśliwce są "secondary".
Natomiast Kingcobra to już inna sprawa - jest speed, jest manewrowość (i każda kolejna jest jeszcze lepsza) oraz nowsze, lepsze działko M10.
Lt Rook:
przemęczyłem te p39 w sumie, wiem o czym mówisz, klasyczna "walka" powietrzna w tym odpada, bo nie skręca, zazwyczaj przepada na skrzydło, ale za to potrafi sporo wytrzymać jak grindujesz głupie jednostki naziemne.
niebo lepiej lata mi się splitfireami i hurkami, maszynki do robienia z dupy sitka
SokoleOko:
Początkowo też wydawało mi się, że Hurricane i Spitfire są super, bo są najszybciej dostępnymi "normalnymi myśliwcami". Problem w tym, że kupa dziur, które robią karabiny, nie przekłada się na efekty. Najbardziej widać to na Typhoonie (rank 7), który jest po prostu beznadziejny. Mistrz asyst, ale żeby coś tym ubić, trzeba zastrzelić pilota.
Zdecydowanie warto przegrindować się przez początkowe dziadowskie niemieckie samoloty, żeby wreszcie wsiąść w Bf-109E. Wielka szkoda, że nie ma Bf-109B/D - byłoby to o niebo lepsze od tego dziadowskiego He-112.
Alice9:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 13, 2013, 15:06:25 ---LOL, Ty i Twoje teorie.
Aimbota to ma AAA/Destroyery - w ciągu ostatniego tygodnia zostałem one-shootnięty z daleka przynajmniej parę razy.
Zmieniając temat: Yak-9T jest przegięty :P
--- Koniec cytatu ---
cos zaczesto pilot ginie - na 10 zgonow conajmniej 7 jest przez smierc pilota a nie rozwalenie samolotu - normalne to to nie jest...
potestuj sobie yaka-3 :>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej