Forum Gry > Inne gry
War Thunder
SokoleOko:
--- Cytat: Alice9 w Lipiec 13, 2013, 14:01:27 ---no i aimbot popsul rozgrywke.
wiwat giniecie od 1 kuli
--- Koniec cytatu ---
LOL, Ty i Twoje teorie.
Aimbota to ma AAA/Destroyery - w ciągu ostatniego tygodnia zostałem one-shootnięty z daleka przynajmniej parę razy.
Zmieniając temat: Yak-9T jest przegięty :P
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 13, 2013, 15:06:25 ---Zmieniając temat: Yak-9T jest przegięty :P
--- Koniec cytatu ---
Ciebie też mam znienawidzić? :D
SokoleOko:
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 13, 2013, 20:37:37 ---Ciebie też mam znienawidzić? :D
--- Koniec cytatu ---
Możesz.
Po pierwsze, działko Yaka-9T strzela mniej więcej dwa razy szybciej niż pozostałe z tej klasy (przynajmniej te "niższe" - P-39/Ki-45). Po drugie, reload trwa krócej niż 20mm na ŁaGG-3-66. Tego ostatniego kompletnie nie rozumiem.
Jedyna słabość Yaka-9T to zwrotność na małej wysokości, dwa razy zostałem już ostro zerżnięty przez P-39!
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 13, 2013, 22:04:45 ---Jedyna słabość Yaka-9T to zwrotność na małej wysokości, dwa razy zostałem już ostro zerżnięty przez P-39!
--- Koniec cytatu ---
P-39 nie miał czasem silnika na środku? To by tłumaczyło jego zwrotność, na realistycznych przynajmniej jak wpadnie w korkociąg to już nie wyjdzie. Na arkadzie, gdzie to nie ma zwyczajnie miejsca, jest mordercą.
SokoleOko:
Bardzo dużo latam Cobrami (i P-39, i P-63) i zwłaszcza zwykłe Airacobry mają tragiczną zwrotność. W dodatku nawet na arcade potrafią zachować się nieprzewidywalnie.
No, ale jeśli się nauczysz tym latać, to zaczyna się morderstwo - one shot, one kill. Tylko H6K potrafi "wytankować" Cobrę, raz zaliczyłem na takim 4 "criticale" i sukinsyn nie tylko nie spadł, ale jeszcze spuścił mnie z tego działka ogonowego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej