Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (12/105) > >>

Azradiel:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 09, 2013, 11:08:07 ---Na 99% jestem pewien, że ujęcia z piechotą nie są z War Thunder... może z jakiejś alfy z czołgami?

Ci piechociarze też nie wyglądają na II-wojennych.

--- Koniec cytatu ---

No właśnie podobno są z gry...przynajmniej tak twierdzi autor filmu, na youtube można nawet znaleźć kilka filmików z jakimiś piechocińcami...

SokoleOko:
Na własne oczy nie widziałem w grze nigdy. Nawet nie ma specjalne kontekstu, w którym mogliby występować - cele naziemne to zwykle czołgi lub samochody pancerne, nie ma ciężarówek czy innych "miękkich celi".

FITTIpalti:
Sokół explo ammo to droższe to podstawa w wyższych tierach w niższych też.
Mam w Niemcach tier 14 latam tam na 3x30mm i z ammo HEIT roztalasz wszystki na 0,5s salwe.
U ruskich też kiedyś miałem farta i spadły pod rząd 4 samoloty po jednym strzale z 37mm.

GlassCutter:

--- Cytat: FITTIpalti w Lipiec 09, 2013, 14:34:32 ---Sokół explo ammo to droższe to podstawa w wyższych tierach w niższych też.
Mam w Niemcach tier 14 latam tam na 3x30mm i z ammo HEIT roztalasz wszystki na 0,5s salwe.
U ruskich też kiedyś miałem farta i spadły pod rząd 4 samoloty po jednym strzale z 37mm.

--- Koniec cytatu ---
Albo wersja pro czyli bezsmugowa - o tym że ktoś do ciebie strzelał dowiadujesz się wysiadając z samolotu ;)

KiFuso:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 09, 2013, 14:03:47 ---Na własne oczy nie widziałem w grze nigdy. Nawet nie ma specjalne kontekstu, w którym mogliby występować - cele naziemne to zwykle czołgi lub samochody pancerne, nie ma ciężarówek czy innych "miękkich celi".

--- Koniec cytatu ---

Jest piechota na japońskiej mapce testowej. Pod ostrzałem potrafi się czołga,ć a nawet strzelać. Sam jeszcze nie miałem okazje sprawdzić, ale info jest z kilku źródeł.

Co do poziomów. Największy fun jest koło 10(-/+2) tieru, wtedy jeszcze mamy różnego 'typu' maszyny... potem wszystko nadają się tylko do BnZ i zaczyna się nuda, nie wspominając już o jetach które psują rozgrywkę i są denne. To nie jest WoT, gdzie gra wymaga od ciebie expienia do wyższego tieru, tutaj sam sobie dopasowujesz maszyny z różnych tierów i nie masz poczucia że tracisz czas czy kasę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej