Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (89/105) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: Dux w Październik 27, 2014, 19:37:19 ---Do czego służy komar i jak się nim lata?

--- Koniec cytatu ---

Do bycia brytyjską odpowiedzią na Me 410. Czy udaną, to absolutnie inna kwestia. Lata się nim zwykle do góry, a potem bardzo szybko w dół. Przeważnie w kilku częściach. Z drugiej strony to wymarzona maszyna dla ludzi bojących się samotnego lotu. Drugi pilot Reginald zawsze dotrzyma Ci towarzystwa w Twoich ostatnich chwilach przed gwałtownym, wywołanym nagłym atakiem ołowicy zgonem.

GlassCutter:
Poszaleli.. Moskit jest zaskakująco ciężkim przeciwnikiem dla foki. Mało ich lata bo ludzie wolą latać ufo niż wymagającymi maszynami, ale jeszcze nie trafilem takiego który byłby po prostu dawcą killa. Pierońsko zwrotne, szybkie.. Imo me410 nie ma z nim szans w starciu 1 na 1 innym niż czołowym.

ManganMan:

--- Cytat: Rabit w Październik 27, 2014, 17:21:43 ---Kto z was gra na joysticku ?
Bo próbowałem grać na http://www.saitek.com/uk/prod/fly5.html ale mimo że naprawdę szalone manewrowy można wykonywać i tak wole myszkę ;/
Na joysticku rozbiłem się parę razy i nikogo nie zestrzeliłem :(

--- Koniec cytatu ---
Chłopie, ludzie z PL community Star Citizen robili give-away'e tego modelu ;D
Jak dotąd grałem nim w Strike Suit Zero (aczkolwiek mam w planach zagrać nim w ET).
Jedyną stwierdzoną wadą jest to, że trzeba trochę siły włożyć żeby ruszyć joy'em, a to raczej niewskazane w tytułach pokroju WT (a tam joysticki powinny brylować).

Dux:

--- Cytat: GlassCutter w Październik 27, 2014, 21:36:55 ---(...)ale jeszcze nie trafilem takiego który byłby po prostu dawcą killa. (...)

--- Koniec cytatu ---
To popatrz na tego:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aTjmyJEGwBk[/youtube]
W sumie u mnie kończy się to zazwyczaj (choć nie koniecznie przez Jaki) podobnie :P

sztosz:

--- Cytat: ManganMan w Październik 28, 2014, 15:18:28 ---[...]że trzeba trochę siły włożyć żeby ruszyć joy'em[...]

--- Koniec cytatu ---

Mam cyborga kilka lat. Problemem jest sprężyna. Bierzesz 2-3 opaski samozaciskowe i w 2-3 miejscach spinasz sprężynę, w miarę równych odstępach. Bardzo pomaga. Można też wlać trochę, odrobinę łoleju jakiegoś do łożyska, ale przede wszystkim opaski samozaciskowe :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej