Forum Gry > Inne gry
War Thunder
Ptysiu:
--- Cytat: Zgudi w Październik 25, 2014, 18:03:41 ---Dzięki. Ale coś więcej. Naprawdę chciałbym zacząć z samolotami, niech ktoś mnie przekona, że mogę grać dobrze dobrymi samolotami nie tylko ruskimi.
--- Koniec cytatu ---
Pro tip: Japończycy.
--- Cytat: Zgudi w Październik 25, 2014, 17:35:35 ---Może jakaś rada pt. "Jak dobrze zacząć z samolotami"
--- Koniec cytatu ---
Nabierz pułapu, nurkuj, powtórz. Zacznij od niskich tierów, bo skill pilotów na wyższych tierach jest dużo lepszy.
Zgudi:
Dobra, a w bitwach naziemnych jak zginę czołgiem niemieckim, będę mógł sobie wybrać japońskie latadło?
Doom:
nie, nawet w arkade jesteś ograniczony do nacji jaką wybrałeś do bitwy. Wyjątek jest taki że jak aktywuje się ewent z lajką za kille to jest chyba losowana nacja której samoloty będą w użyciu dla danej drużyny. Jeżdżąc niemcami wsadziło mnie już, w jakiegoś zero, corsaira, cos angielskiego (chyba hurikane) i dwa razy sobieta, ale ani razu z takiego eventu nie wsiadłem w mietka czy inną szwabską konstrukcję
GlassCutter:
--- Cytat: Zgudi w Październik 25, 2014, 18:03:41 ---Dzięki. Ale coś więcej. Naprawdę chciałbym zacząć z samolotami, niech ktoś mnie przekona, że mogę grać dobrze dobrymi samolotami nie tylko ruskimi.
--- Koniec cytatu ---
Eh.. Z mojego doświadczenia:
- dwa pierwsze zero,
- dowolna foka wersja A (Wg statystyk na A4 na 18 pojedynków 16 wygranych. Obie przegraliśmy bo jakiś uj spieprzył w chmury i po 30 - 40 minutach pasowaliśmy), z D mam tylko D13 i początkowo po patchu 1.43 przestało nim rzucać na prawo i lewo przy skrętach. Gdy niemcy wreszcie mogli sensownie celować rozpoczął się totalny rejp premium spitów i beercatów, więc 2 dni później wyszedł mini patch korygujący (pierdolący) model lotu D13. Innych D nie mam, więc nie powiem,
- meśki tak do G2, późniejsze są już za wysoko rzucane i na moje oko nie domagają. Ponoć G10 i K4 są osom, nie potwierdzam, mi totalnie meśki nie leżą,
- każde UFO z usa które nie spotyka się z niemcami/japońcami którymi da się latać. Generalnie teamy amerykanów są wyprane z mózgu i jakiegokolwiek skilla, dlatego dostają ufo które samo lata :P
- hurri,
- spity nie są złe
- tajfun, pest
Co do ruskich to szczerze mówiąc nie mam pojęcia który jest taki op.. Czajka?
Ptysiu:
--- Cytat: GlassCutter w Październik 25, 2014, 23:48:58 ---Eh.. Z mojego doświadczenia:
- dwa pierwsze zero,
- dowolna foka wersja A (Wg statystyk na A4 na 18 pojedynków 16 wygranych. Obie przegraliśmy bo jakiś uj spieprzył w chmury i po 30 - 40 minutach pasowaliśmy), z D mam tylko D13 i początkowo po patchu 1.43 przestało nim rzucać na prawo i lewo przy skrętach. Gdy niemcy wreszcie mogli sensownie celować rozpoczął się totalny rejp premium spitów i beercatów, więc 2 dni później wyszedł mini patch korygujący (pierdolący) model lotu D13. Innych D nie mam, więc nie powiem,
- meśki tak do G2, późniejsze są już za wysoko rzucane i na moje oko nie domagają. Ponoć G10 i K4 są osom, nie potwierdzam, mi totalnie meśki nie leżą,
- każde UFO z usa które nie spotyka się z niemcami/japońcami którymi da się latać. Generalnie teamy amerykanów są wyprane z mózgu i jakiegokolwiek skilla, dlatego dostają ufo które samo lata :P
- hurri,
- spity nie są złe
- tajfun, pest
Co do ruskich to szczerze mówiąc nie mam pojęcia który jest taki op.. Czajka?
--- Koniec cytatu ---
Jemu pewnie chodzi, tak jak i reszcie niezadowolonych, o Yaki. Bo Ławoczkiny przy najszczerszych chęciach nie można uznać za OP. Choć, fajne są w sumie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej