Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (85/105) > >>

Qlko1:
Rzuć nazwą squadu, dziś wieczorem może do Was dołączę.

Doom:
Nie podobają mi się czołgi od nowego patcha. O ile rozumiem zdjęcie wielokrotnych respawnów  z maszyn, o tyle wpuszczenie do walki samolotów na arkade to chory wymysł jakiegoś psychopaty. Dzięki temu że ostatnio nagminnie losują się mapy z jednym capem usytuowanym tak że wroga drużyna zdarzy sie na nim okopać zanim najszybsze czołgi z drugiej dojadą w okolicę to jeszcze szalejące po okolicy bombowce to koszmar dla czegoś typu hetzer.

Druga sprawa to chyba jakiś bug. Mam prawie wyelitowany czołg gdzie narzędzia i części są zawsze pierwszym lub drugim upgrade jaki na maszynach robię, dostaję trafienie które czołg mi unieruchamia migakomunikat o wciśnięciu klawisza naprawy, wciskam go i nic się nie dzieje

[BU FU] Karas:
to jest jeden z kilku... bugow.

Zgudi:
Jestem jedną z niewielu osób która domagała się wprowadzenia samolotów do arcade w GF >:D. Do tej pory interesowały mnie tylko 2 pozostałę tryby, teraz czas spróbować ten "odświezony" arcade. Jak dla mnie zmiany bardzo na plus.  >:D

Khurghan:

--- Cytat: Doom w Październik 22, 2014, 13:24:35 ---Dzięki temu że ostatnio nagminnie losują się mapy z jednym capem usytuowanym tak że wroga drużyna zdarzy sie na nim okopać zanim najszybsze czołgi z drugiej dojadą w okolicę

--- Koniec cytatu ---

Wczoraj miałem taką sytuację na Mozdoku (RB) Jechaliśmy w plutonie Tiger II + 2 Jagody. Wylosowało Mozdok z jednym capem, całą niemiecką drużynę wrzuciło na dalszy spawn, praktycznie cała mapa do przejechania. Nim dojechaliśmy (wiem, że Jagody są dość szybkie ale ruskie tak obstawiły pagórki, że bez wsparcia cięzkich nie miały szansy nic zrobić) na zasięg strzału (cap był w tej bardziej pagórkowatej części mapy) ivany przejęły capa i zdążyły zbić połowę paska zwycięstwa siedząc w krzaczorach, drapiąc się po jajkach i czekając aż się dokulamy. Nim rozstrzelaliśmy wrogi team już było po bitwie.

Temu kto wymyślił taki ustawienie capa powinni łeb urwać przy samej dupie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej