Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (84/105) > >>

Zgudi:
To Photoshop. Nikt nie może osiągnąć tego wyniku grając Niemcami w ruskiej grze. A jeśli tak, to musiałeś hackować, bo inaczej się nie da, albo nam tu zdradzisz pewne info i się dowiem.

GlassCutter:

--- Cytat: Zgudi w Październik 10, 2014, 23:49:33 ---To Photoshop. Nikt nie może osiągnąć tego wyniku grając Niemcami w ruskiej grze. A jeśli tak, to musiałeś hackować, bo inaczej się nie da, albo nam tu zdradzisz pewne info i się dowiem.

--- Koniec cytatu ---

Najpierw B17, potem nur i wianie przed myśliwcami. Jak minąłem się ze swoimi to zawróciłem i zacząłem grać klasycznie jak ciężki myśliwiec odpędzając beercaty i p-51 z ogonów naszych ziomali. 2 było tak sprytnych że uznali że walka czołowa z Me-410 to dobry pomysł. Okazało się że niekoniecznie :P

Gaunt:
No cóż pograłem trochę w War Thunderka, dzisiaj grę skasowałem.
Niemcy są totalnie niezbalansowani. Po nowym patchu moi znajomi nawet nie tykają niemców bo albo nas rzuca na F7F, albo na jety.

Zrobilem me 262, którym bije sie głownie z samolotami takimi jak: pantery, sabry etc.

Dziekuje bardzo :p

ps. chciałem odskocznie od eve, ale w WT musze sie nameczyć żeby gre wygrać i mi się po prostu nie chce <leniuszek>

Ptysiu:

--- Cytat: Gaunt w Październik 17, 2014, 11:51:45 ---No cóż pograłem trochę w War Thunderka, dzisiaj grę skasowałem.
Niemcy są totalnie niezbalansowani. Po nowym patchu moi znajomi nawet nie tykają niemców bo albo nas rzuca na F7F, albo na jety.

Zrobilem me 262, którym bije sie głownie z samolotami takimi jak: pantery, sabry etc.

ps. chciałem odskocznie od eve, ale w WT musze sie nameczyć żeby gre wygrać i mi się po prostu nie chce <leniuszek>

--- Koniec cytatu ---

Spoko, problem jest na tyle ewidentny, że nawet goście z Gaijin przyznają, że matchmaking w obecnym wydaniu nadaje się do kosza. Ciekawe na ile trafne okaże się oparcie matchmakingu na liście samolotów, z którymi dane latadło będzie się mogło naparzać i czy nie wydłuży to jakoś koszmarnie kolejki (pozdrawiam fanów trybu symulatora).

Szczegóły:
http://devblog.warthunder.com/2014/10/02/the-future-of-matchmaking/?hl=en

GlassCutter:

--- Cytat: Gaunt w Październik 17, 2014, 11:51:45 ---No cóż pograłem trochę w War Thunderka, dzisiaj grę skasowałem.

--- Koniec cytatu ---

Nubie cholerny! Mówiłem nie tykaj tych samolotów, zrób sobie FW190 A4. Latamy nimi w zabijakowym gronie i dziennie na 10 - 15 rozegranych bitek przegrywamy jedną. To jest w zasadzie A5 tylko i jeden tier niżej.

Jety to nieporozumienie, ale tłokowce w końcu mogą powalczyć. Dobry samolot + dobry team i siejesz terror.

Ja od kilku dni testuję Hortena, pomimo kilku rażących bugów widzę w nim potencjał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej