Forum Gry > Inne gry
War Thunder
GlassCutter:
--- Cytat: Doom w Sierpień 29, 2014, 14:17:15 ---Ciekawostka.Jak poznać w WoT gracza który miał styczność z War Thunderowymi czołgami? Z sadystyczną przyjemnością rozjeżdża każde napotkane drzewo :P
--- Koniec cytatu ---
Aktualizacja 1.41.30
* Drzewa mogą zostać teraz powalone/złamane pod naporem pojazdów (ta opcja jest jeszcze w trakcie opracowywania)
HA!
Doom:
Jacyś weterani samolotów mogą powiedzieć jak się goście od WT zachowywali wprowadzając nowe latadła miedzy już istniejące? Cofną mnie w opracowaniu drzewek poniżej pierwszego nie opracowanego? Nie cofną, ale nie pójdę dalej w gałęzi drzewka puki nie załatam dziur? Czy dostanę za free opracowane maszyny?
GlassCutter:
Jeżeli możesz czymś jeździć to będziesz mógł. Po prostu te nowe nie będą dostępne póki ich nie opracujesz. Jeżeli opracowujesz coś co będzie miało bezpośrednio pod sobą nowy tank to się to zamrozi do czasu aż nie opracujesz tanka niżej.
P.S. a gdzie mój Hetzer?! :o
Doom:
--- Cytuj ---Jeżeli możesz czymś jeździć to będziesz mógł. Po prostu te nowe nie będą dostępne póki ich nie opracujesz. Jeżeli opracowujesz coś co będzie miało bezpośrednio pod sobą nowy tank to się to zamrozi do czasu aż nie opracujesz tanka niżej.
--- Koniec cytatu ---
Robię Tygrysa panzerem III M, do drzewka w tą gałąź wrzucą III J bezpośredniego kontaktu tygrys z tym nie ma, więc teoretycznie dalej będę mógł go robić?
--- Cytuj ---P.S. a gdzie mój Hetzer?! :o
--- Koniec cytatu ---
Tam gdzie był - III era, pięrwsza gałąź od lewej, tyle ze chyba nazwe mu zmienili
GlassCutter:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 17, 2014, 14:55:17 ---Robię Tygrysa panzerem III M, do drzewka w tą gałąź wrzucą III J bezpośredniego kontaktu tygrys z tym nie ma, więc teoretycznie dalej będę mógł go robić?
--- Koniec cytatu ---
Tak, po prostu III j nie będzie dostępny póki go nie odblokujesz. Ale reszta jak najbardziej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej