Forum Gry > Inne gry
War Thunder
ManganMan:
Widzę duże zainteresowanie... Doom, dałoby radę zmontować osobny dział dla WT?
Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 4
GlassCutter:
Niestety niewiele Ci powiem, gram w to trochę ponad miesiąc. Joya nie mam więc tylko arcade + HB junkersem 88.
Mam 10 tier na niemieckim drzewku i praktycznie tylko nimi gram + 0/1 tier rosjanami (czajka ftw). Inne samoloty znam tylko od strony killera/ofiary. bf109 są rewelacyjne, szczególnie od wersji F4 (moja miłość jeszcze w IL2 Sturmovik), E3 jest na mój gust zbyt wolna. Fajny był włoski MC.202, pierwszy dobry myśliwiec w niemieckim drzewku.
Zmieniasz amunicje? Może AP byłoby rozwiązaniem twojego problemu z brytolami? Ja mam zapakowane niemieckie bezsmugowe HE, ofiara widzi tylko eksplozje na kadłubie, ale wtedy już jest za późno :)
Ah, co do funu to najlepsza akcja jaka miałem to dive junkersem 88 na spitfire. Bomb się pozbyłem, jakimś cudem nikt z przeciwnej strony się mną nie zainteresował. Nabrałem wysokości, wracam po bomby na lotnisko.. Gdzieś po drodze przeleciał pode mną spitek. Z myślą że szybciej skończę misję jak mnie rozwali zanurkowałem. Wsiadłem na ogon, strzelec zrobił swoje :)
Doom:
--- Cytat: ManganMan w Lipiec 08, 2013, 12:51:11 ---Widzę duże zainteresowanie... Doom, dałoby radę zmontować osobny dział dla WT?
Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 4
--- Koniec cytatu ---
po eksperymencie z czołgami, mam uzasadnione obawy ze po w miare krótkim czasie dział zmieni się w nekropolię
SokoleOko:
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 08, 2013, 12:55:57 ---Niestety niewiele Ci powiem, gram w to trochę ponad miesiąc. Joya nie mam więc tylko arcade + HB junkersem 88.
--- Koniec cytatu ---
Pomijając FRB - tylko mysz. Zapomnij o joystickach czy padach.
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 08, 2013, 12:55:57 ---Mam 10 tier na niemieckim drzewku i praktycznie tylko nimi gram + 0/1 tier rosjanami (czajka ftw). Inne samoloty znam tylko od strony killera/ofiary. bf109 są rewelacyjne, szczególnie od wersji F4 (moja miłość jeszcze w IL2 Sturmovik), E3 jest na mój gust zbyt wolna. Fajny był włoski MC.202, pierwszy dobry myśliwiec w niemieckim drzewku.
Zmieniasz amunicje? Może AP byłoby rozwiązaniem twojego problemu z brytolami? Ja mam zapakowane niemieckie bezsmugowe HE, ofiara widzi tylko eksplozje na kadłubie, ale wtedy już jest za późno :)
--- Koniec cytatu ---
Ammo olewam - próbowałem, ale efekty nie uzasadniają kosztów, które ponosi się co rozgrywkę. "Emil" nie świetny, jeśli jest Twoim top tierem i masz przeciwko sobie może szybsze/zwrotniejsze, ale kompletnie niedozbrojone samoloty. Słabą stroną są działka - nie dość, że w skrzydłach, to jeszcze MG FF są chyba najgorszym typem 20mm. Jedna uwaga - nie używaj bomb na myśliwcach, nawet na arcade to rujnuje ich model lotu.
Warto iść we wszystkie nacje. Dzięki temu - nie mają premium - zawsze masz jakiś samolot, którym możesz polecieć. Naprawa tier 11 trwa ponad dobę!
Z wczesnych niemieckich Folgore faktycznie był fajny (i patrząc co ostatni wyrabiają nim ludzie, chyba dostał buffa), ale kiepsko uzbrojony. Za to He-112 to tragedia - zbugowany model lotu, co powodowało, że na arcade instruktor wbijał go w ziemię nie pozwalając wyjść z gwałtownych manewrów.
Co do uzbojenia - "działka or GTFO". Jak patrzę jak kiepskie są amerykańskie myśliwcze z .50 cal to zastanawiam się jak dziadowski będzie Sabre, który ma identyczne uzbrojenie jak P-40E. No ok, tam są jakieś lepsze karabiny (większy RoF), ale konkurencja ma 20-30mm, że o MiG-ach (37+2x23) nie wspomnę.
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 08, 2013, 13:19:24 ---Pomijając FRB - tylko mysz. Zapomnij o joystickach czy padach.
--- Koniec cytatu ---
No Joy to z myślą o FRB właśnie.
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 08, 2013, 13:19:24 ---Ammo olewam - próbowałem, ale efekty nie uzasadniają kosztów, które ponosi się co rozgrywkę.
--- Koniec cytatu ---
Samoloty i ammo naprawiam za gotówkę. Do 10 tieru naprawa to jakieś grosze (4, 5 tys za 4 samoloty?), ammo też.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej