Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (79/105) > >>

Gaunt:
BF 109 F-2

latam tym cudeńkiem, mam obecnie całego wyskillowanego. Pierwszy mój samolot, którym sie lata super, zwrotny, ma przypierdol

Miodzio

GlassCutter:

--- Cytat: Gaunt w Sierpień 08, 2014, 11:43:13 ---BF 109 F-2

latam tym cudeńkiem, mam obecnie całego wyskillowanego. Pierwszy mój samolot, którym sie lata super, zwrotny, ma przypierdol

Miodzio

--- Koniec cytatu ---

Ja po dłuższym czasie latania ciągle FW190 D13 i jetami wsiadłem do FW190 A-1.. WOW, oh wow. Odkrycie na miarę BF 109 E-1 czy JU 87 D-5 zanim je całkowicie zjebali.

Jakoś tymi pierwszymi BF 109 z serii f nie latałem jeszcze, muszę sprawdzić :)

Precelek:

--- Cytat: Khurghan w Sierpień 07, 2014, 08:34:29 ---W T-50 najlepiej strzelać pod wieżę. Wchodzi jak w masło.

--- Koniec cytatu ---

wszytkie rosyjskie tanki oprocz tdkow maja ten smieszny weakspot

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 08, 2014, 12:05:57 ---Ja po dłuższym czasie latania ciągle FW190 D13 i jetami wsiadłem do FW190 A-1.. WOW, oh wow. Odkrycie na miarę BF 109 E-1 czy JU 87 D-5 zanim je całkowicie zjebali.

Jakoś tymi pierwszymi BF 109 z serii f nie latałem jeszcze, muszę sprawdzić :)

--- Koniec cytatu ---

Ten z jakimś lol-działkiem 15mm to musi być kupa. 20mm Motorenkanonne mit Minengeschoss albo na drzewo.

Niemniej, 190F-4, którymi latałem dużo, to naprawdę genialne samoloty. Zwrotne, z dużą mocą silnika i naprawdę dużą siłą ognia. G-2 to właściwie to samo, G-6/G-10 już nie budziły takich emocji, ale K-4 jest jak F-4, tylko dużo lepszy :)

Ja czekam na pierwszego 190D-9. Jeszcze trochę.

Na marginesie, nie było mnie 2 dni, wracam, jakich patch, 4 z 5 bitek skończyły mi się w poniżej 5 minut z powodu bombowców... kiedy oni wreszcie to naprawią. Albo jeśli uważają, że to jest OK, to ja po proszę możliwość "odznaczenia trybu" Ground Strike i będę grał wyłącznie w dominację.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 09, 2014, 13:00:42 ---Ten z jakimś lol-działkiem 15mm to musi być kupa. 20mm Motorenkanonne mit Minengeschoss albo na drzewo.

Niemniej, 190F-4, którymi latałem dużo, to naprawdę genialne samoloty. Zwrotne, z dużą mocą silnika i naprawdę dużą siłą ognia. G-2 to właściwie to samo, G-6/G-10 już nie budziły takich emocji, ale K-4 jest jak F-4, tylko dużo lepszy :)

--- Koniec cytatu ---

Na arkadzie masz całkowitą racje ;) 3x 20mm robi niesamowitą robotę. Na historyku dużo ważniejsza jest zwrotność, odzyskiwanie energii, a w tym lekkie f'ki nie maja sobie równych.

Swoją drogą niedawno przeczytałem fajny fragment dyskusji z udziałem dev'a na forum. Ludzie po raz kolejny wypunktowali że tiery me262 ustawiające je w meczach z duuuużo lepszymi jetami to jawne skur.... i głaskanie po główce nubów w op maszynach. Odpowiedź deva była miażdżąca: "przecież me262 na 4x 30mm czyniące go bardzo groźnym przeciwnikiem" :D ;D Na marginesie warto zaznaczyć że me262 i me162 dzięki genialnemu tieringowi latają przeciwko mig15 i sabrom, są też 3, 4 krotnie droższe :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej