Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (78/105) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Sierpień 08, 2014, 08:42:56 ---Owszem ale mi chodzi o takie wejście po którym dziad chociaż przestaje do mnie strzelać bo działko to on ma straszne jak na ten tier :P

--- Koniec cytatu ---

Ale wieża obraca się jak na KV2 ;)

Doom:
KW-2 (Klimił Woroszyłow kurwa, a nie Vołoszyłow) na szczęście jak na razie widziałem tylko raz, z daleka a i tak nie spodobało mi się jego wyraźnie wrogie spojrzenie pod moim adresem :P.
Swoją drogą tylko ja mam zastrzeżenie do MM i tego że jakimś maluchu z pierdziawką na pokładzie spotykam tiery II i to te wyższe? Szcsególnie zabawne są walki jak po drugiej stronie jest 10 t-34 1940 i podobnych a u nas dwóch - trzech takich i reszta lolki

GlassCutter:
Powinieneś spotykać maksymalnie maszyny wyższe o jeden tier od najwyższego tieru w twoim garażu.

Khurghan:
Tyle, że w tym patchu zniszczyli MM czołgów. Widziałem screeny gdzie PZ. III walczyły przeciwko IS-4M i T-54

Doom:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 08, 2014, 10:33:31 ---Powinieneś spotykać maksymalnie maszyny wyższe o jeden tier od najwyższego tieru w twoim garażu.

--- Koniec cytatu ---
KW-2 spotkałem już po opracowaniu pz IV f1 mogłem pojechać do walki mając go aktywnego w slocie...., niemniej i tak frustrujące jest jak jadę czymś pokroju t-60 a zza winkla wyjeżdża 5 t-34 i zaczynają mną grać w piłkę strzelając się jednocześnie ze stugiem mojego kumpla któy jechał za mną

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej