Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (61/105) > >>

Ptysiu:

--- Cytat: GlassCutter w Maj 21, 2014, 22:49:09 ---Dla rozgrzewki sprawdź tiering migów 15 bis ;) tego ruskiego i tego przemalowanego którego dostali niemcy.

O znerfieniu he162, podniesieniu mu 3 krotnie kosztów naprawy i podniesieniu tieringu nie będę nawet wspominał :P itd itd itd

--- Koniec cytatu ---

Niby tak, ale spójrz na to z tej strony:

*Żadna inna nacja nie ma tylu jetów w drzewku.

*Rosjanie muszą się przebić przez 2 dość średniawe Migi 9 i jednego Miga 15, żeby dojść do bisa, a Niemcy muszą tylko przeskoczyć tego nieszczęsnego He 162.

Poza tym BR 7.0 He 162 to taka tragedia? O ile tej cyferki nie pisano palcem na wodzie, to i tak trafia tylko na low tierowe jety.

GlassCutter:
Na Sabry i Migi15 nie trafia, ale na wszystko inne już tak. Jest wolniejszy od każdego jeta z którym przychodzi mu walczyć, zwrotność ma na średnim amerykańskim poziomie. Dobrze sobie radzi w energy fightingu (albo ja nie spotkałem jeszcze dobrego pilota), tylko kto normalny będzie się w to wdawał gdy może wcisnąć wepa i zostawić he162 za sobą. Dodatkowo rozdzielenie go od Me163 spowodowało, że staje sam twarzą w twarz ze spamem b17. Ile w tym wypadku znaczy jego 240 pocisków do 20mm chyba pisać nie muszę.

Co do miga 15 to podobno jest teraz passe i każdy lata sabrem, czyli masz 4 jety do przejścia :)

Ptysiu:
Sam nie wiem, czy ten tekst nadaje się bardziej tutaj, czy w dziale "śmieszne rzeczy". Traktuje natomiast o cudzie radzieckiej myśli technicznej - samolocie MiG 3, który występuje i w WT. Napisane merytorycznie i z jajem :)

http://yoyosims.pl/historia_MiG-3.html

Ogólnie, to polecam artykuły nt. rożnych modeli samolotów na tej stronie, bo zwykle ich historia opowiedziana jest w dość ciekawy sposób.

SokoleOko:
Kapitalne te artykuły :)

Doom:
Ano. Zwłaszcza tekst o tym jakie ważniejsze problemy miał pilot mig'a niż mesershmit na ogonie :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej