Forum Gry > Inne gry
War Thunder
Doom:
W sporej częsci zręcznoścówek, świetnie pad sie sprawuje, co ciekawe w czesci pseudo symulatorów takich jak rogue squadron czy airfix dogfighter też całkiem przyjemnie się go używa. Nie wspominając o tym ze w czesci symulatorów jak jest do wybodu grać klawiaturą (+ opcjonalnie gryzoń) a grać padem bo joy'a w opcjach brak to jednak pad może ale nie musi być łatwiejszym rozwiązaniem (chociaż nie wtedy jak ma za mało guziorów aby zmieścić najczęsciej używane funkcje)
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Lipiec 07, 2013, 14:26:12 ---o chyba nie spotkałeś kilku wynalzaków jakie tam latają (głównie z gwiazdą na skrzydłach - dziwne nie? :P )
--- Koniec cytatu ---
Akurat - co pewnie jest kwestią zboczenia w Eve - gram wszystkimi nacjami. W tym i ZSRR. Owszem, ruskie bombowce/szturmowce są dość twarde ("wykonane ze stalinium"), ale myśliwce są takie sobie. Co z tego, że centralne działko 20mm strzela szybko, jak brakuje skuteczności jaką ma niemieckie MG151 na Bf-109F4/G2.
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 07, 2013, 17:03:59 ---Akurat - co pewnie jest kwestią zboczenia w Eve - gram wszystkimi nacjami. W tym i ZSRR. Owszem, ruskie bombowce/szturmowce są dość twarde ("wykonane ze stalinium"), ale myśliwce są takie sobie. Co z tego, że centralne działko 20mm strzela szybko, jak brakuje skuteczności jaką ma niemieckie MG151 na Bf-109F4/G2.
--- Koniec cytatu ---
37mm panie, 37mm. Chociaż ja tam nie wiem, to działko mają też amerykańskie ścierwa i nienawidzę ich na równi z jakiem 9T ;)
A tak przy okazji to Czajka FTW! :D Wczoraj i dziś polatałem tierami 0, 1.. Miłość od pierwszego lotu.
Isengrim:
Macie jakis TS do tego? Tanki mnie nie wciagnely jakos ale skoro piszecie ze w to warto to moze bym sprobowal...
GlassCutter:
--- Cytat: Isengrim w Lipiec 07, 2013, 20:58:42 ---Macie jakis TS do tego? Tanki mnie nie wciagnely jakos ale skoro piszecie ze w to warto to moze bym sprobowal...
--- Koniec cytatu ---
Nizarowy Ts jest zawsze otwarty dla Isena ;) Tylko że ja jestem w mechanice war thunderów nubek, więc wiele nie nauczę :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej