Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (56/105) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Ptysiu w Maj 15, 2014, 17:44:20 ---I nie, KV to naprawdę nie jest imba czołg

--- Koniec cytatu ---

KV jest zabawny. Od przodu i z boku w wierze strzelam raz z pz4/70 i po kłopocie. Natomiast miałem przyjemność gonić go i ładować pociski w tył wieży. Po 6 czy 7 trafieniu odpuściłem ;)

A imba jest T-50 ;/

Zgudi:
Da się w trybie symulacyjnym zagrać kierownicą komputerową + pedały?? Szukam info, nie ma. Piszę post na oficjalnym forum to jest po minucie kasowany, nie ma kogo się popytać.

P.S Ja rozumiem, jak ktoś usuwa troll posta, ale ważne pytanie mam, to po co mi wywalają topic. Grrr.

Azbuga:
a jak napisles "pedały"? "fags"? :)

sztosz:
Zgudi, z tego co wiem to jest open beta, więc wystarczy podpiąć to co chcesz używać i sprawdzić.

SokoleOko:

--- Cytat: Ptysiu w Maj 15, 2014, 17:44:20 ---Poza tym, to nie samoloty, gdzie dystans jest tak ogromny, że bez ikonek trzeba robić cuda-niewidy z ustawieniami, żeby zobaczyć tą cholerną kropeczkę.

--- Koniec cytatu ---

Nigdy nie rozumiałem na czym polega problem ludzi, żeby zobaczyć samolot na drugim końcu mapy bez podpowiedzi. Jeśli tylko jest na tle jasnego nieba - widzę zawsze i wszędzie. Jak nie jestem pewien czy to jest samolot, czy kropka na monitorze, to wystarczy tylko lekko ruszyć kamerą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej