Forum Gry > Inne gry
War Thunder
Craxon Crais:
Dzięki za wszelkie info i sugestie :)
Khurghan:
Generalnie bez odpowiedniego wytrymowania samolotu jest cięzko, a w niektórych przypadkach się nie da, wystartować.
Pienias:
Normalnie tak samo jak w Evce - jest tutorial, start i lądowanie w simulation battles ::)
Goomich:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Wf2Oes1AGjE[/youtube]
Ptysiu:
Closed Beta czołgów w WT powoli się otwiera. Skorzystałem z tego, pojeździłem trochę i z cholernie wielką satysfakcją stwierdzam, że gra ma ogromny potencjał wygryźć WoT ze swojej niszy.
3 tryby realizmu (arcade, realistic i symulator), możliwość zniszczenia czołgu jednym strzałem, bardziej wiarygodne zachowywanie się pojazdów (są cięższe i wolniejsze niż te z WoT), grafika (o jej optymalizacji przez litość nie wspomnę)... I jednoczesna obecność czołgów oraz samolotów w tej samej rundzie. Jestem w niebo wzięty.
Żeby nie było zbyt słodko - czasem zdarza się jakiś bug (np. nie załadowała się grafika przeszkody i powstała niewidzialna ściana), dostępne są na razie tylko 2 nacje (ZSRR i Niemcy) i, zupełnie subiektywnie, mam olbrzymie obawy co do drzewka Japońskiego (czym Gaijin zamierza je zapełnić? Gundamami?).
Nie mniej, w moim własnym odczuciu, ground forces w WT okaże się tym dla WoT, czym samo WT okazało się dla World of Warplanes - produktem lepszym o całą generację.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej