Forum Gry > Inne gry
War Thunder
Ptysiu:
Ok, ściągnąłem w końcu patch 1.37 i muszę powiedzieć, że musiałem od podstaw uczyć się latania większością samolotów.
Wprowadzono dwie zasadnicze zmiany: blokowanie się sterów przy większych prędkościach i znacznie przyspieszono tempo, z jakim silnik grzeje się pod wpływem WEPa. Pomniejsza zmiana, aczkolwiek również mająca znaczny wpływ na rozgrywkę to fakt, że nie da się już wykryć samolotu wroga z dowolnej odległości śledząc "kropki" na horyzoncie. Lot w chmurach = cloak.
W związku z powyższym najbardziej dostało się Niemcom, ale i każdy samolot służący do BnZ odczuł to mocno. Rozbiłem przez to kilka Tempestów :P.
Z dobrych wieści (przynajmniej dla mnie >:D) - Hellcat lata jak złoto. W zasadzie nie dokonano przy nim jakiegoś znacznego buffa (może trochę szybciej się wspina), natomiast jako chyba jedyny wyszedł obronną ręką z powyższych zmian i lata się nim sakramencko przyjemnie.
SokoleOko:
Rozumiem, że mówisz o "wyższej szkole jazdy" - w arcade tego nie zauważyłem, natomiast o dziwo da się robić teraz pętle przy użyciu myszy! Ponieważ 90% ludzi jeszcze tego nie zauważyła i operuje tylko w płaszczyźnie poziomej, daje to prześmieszne rezultaty. Np. jakiś P-40E gonił mojego Yaka-9T w płytkim nurku i bardzo się zdziwił, gdy - choć był tylko 1200 metrów ode mnie - dałem radę zawrócić o 180 stopni (w pionie) i wprowadzić mu 37mm do kabiny przez przednią szybkę :D
Upgrade'y można unlockować dużo szybciej. Od patcha wreszcie zrobiłem "offensive 20mm" + R1 na swoim 190A5/U2 i teraz to jest zupełnie inny samolot :)
Z drugiej strony - zabili mojego ulubionego Toryu. Kiedyś startował razem z bombowcami i był kapitalny do mielenia wrogich bombowców, dziś startuje z myśliwcami i za cholerę nie chce się wspinać wystarczająco szybko.
Pytania - co oznacza ikonka "pik" (taka jak w kartach) obok nazwy samolotu w hangarze (na pasku)? Nie jest to "fully upgraded"... więc co?
Craxon Crais:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 22, 2013, 19:13:55 ---Pytania - co oznacza ikonka "pik" (taka jak w kartach) obok nazwy samolotu w hangarze (na pasku)? Nie jest to "fully upgraded"... więc co?
--- Koniec cytatu ---
Jest to właśnie pełny upgrade. Sprawdziłem kupując zupełnie niepotrzebny upgrade do przenoszenia bomb w starym me109 ;)
ryrzu:
nie sadzilem ze ktos w to jeszcze gra po 1.37...
może wyszły jakies hotfixy, ale jak w dzien patcha odpalilem to MM byl zenujacy a nowy sposob rozwoju niesprawiedliwy i nieczytelny. no i nie moge sobie teraz wygrindowac jednym samolotem calej nacji....
ganji possało
SokoleOko:
MM jest już poprawiony, a możliwość szybkiego grindowania konkretnych samolotów jest znacznie lepsza niż grindowanie całych tierów.
O wiele szybszy jest unlock upgrade'ów - w 1.35 ciągnęło się to jak gówno przez morze, dziś parę bitek i już mamy krok do przodu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej