Forum Gry > Inne gry
War Thunder
Doom:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 17, 2013, 14:09:36 ---Mam nadzieję, że pojazdy będą uzbrojone historycznie. Żadnych "88/L71" na Tygrysie I i żadnych 105mm na Koenig Tigerze.
--- Koniec cytatu ---
Może być pod warunkiem że krótka acht acht z tygrysa bedzie patroszyła t-34 z 2 kilometrów a is'a z połowy tego dystansu, w wot devsi się tłumaczą balansem i planami (tak wiem skąd biorą te dane "archiwalne" i potrzebę balansu) tutaj jesli zbalansuja historyczne niemieckie lufy to masz pozamiatane
Ptysiu:
Polecam pooglądać sobie filmiki z Igromira. Arcade to będzie NAPRAWDĘ Arcade (special ability: bombardowanie wybranej lokacji - lol). Ciekaw jestem natomiast jak wyglądać będzie HB i czy będzie tryb FRB. I co ważniejsze - czy inaczej niż w przypadku samolotów obędzie się bez kupowania kierownicy :P.
sneer:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 17, 2013, 17:21:32 ---http://en.wikipedia.org/wiki/Messerschmitt_Bf_109_variants#F-3.2C_F-4.2C_F-5.2C_F-6
(Bf-109F-4/R1 - dodatkowe 2x20mm w gondolach).
--- Koniec cytatu ---
...apparently all of the K-4s supplied to III./JG 26 were also equipped with 20 mm-guns in the hated underwing tubs. Uffz. Georg Genth's regular aircraft was a G-10, but on occasion he flew a K-4. He preferred the G-10 as a dogfighter, as the K-4's bulky armament sharply reduced its manouevrability.
we wcześniejszych wersjach gondolowe działka szły chyba głównie do nocnych myśliwców
raczej spadek parametrów w WT nie jest przez te działka uwzględniony
GlassCutter:
--- Cytat: sneer w Grudzień 17, 2013, 23:36:35 ---raczej spadek parametrów w WT nie jest przez te działka uwzględniony
--- Koniec cytatu ---
Na arcade raczej nie, ale hb i frb już zdecydowanie tak.
sneer:
pozostanie wciągnąć się w hb prędzej czy pózniej
skoro eve zamieniło się w interceptors online to ja chyba wolę WT
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej