Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (5/105) > >>

Khurghan:
Natknąłem się na forum na fajny filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=t6USwVEG-pw

Emtecpl:
zapraszam polaków-graczy-eve wspólne latanie jest przyjemne
Czat: Polska

Azradiel:
Czy ktoś z grających w WT grał może w open beta WOWP ?
Mam wrażenie, że WOWP dużo się zmianił od czasu gdy ostatnio grałem w niego ? Może mi ktoś napisać jak w obecnej chwili stoi WT vs WOWP ?
Czy WT nadal jest dużo lepsze ?

EDIT: chyba sam sobie odpowiem na to pytanie, po szybkiej instawalcji WT i pierwszej bitwie WT wygląda na zwycięrzcę. Przede wszystkim jakoś łatwiej się steruje, gra jest jak by bardziej płynna i fun większy.

sztosz:
Właśnie też zainstalowałęm bete WOWP...

WT to gra gościu od symulatorów lotniczych... i to czuć :) lata się o niebo lepiej :)

Doom:

--- Cytat: Azradiel w Lipiec 07, 2013, 08:31:26 ---Czy ktoś z grających w WT grał może w open beta WOWP ?
Mam wrażenie, że WOWP dużo się zmianił od czasu gdy ostatnio grałem w niego ? Może mi ktoś napisać jak w obecnej chwili stoi WT vs WOWP ?
Czy WT nadal jest dużo lepsze ?

EDIT: chyba sam sobie odpowiem na to pytanie, po szybkiej instawalcji WT i pierwszej bitwie WT wygląda na zwycięrzcę. Przede wszystkim jakoś łatwiej się steruje, gra jest jak by bardziej płynna i fun większy.

--- Koniec cytatu ---
To się nigdy nie zmieniło, samoloty od WG posysały i posysają. Zmieniło się tylko to że od wyjścia thunderów próbują je nieudolnie gonić. Z naciskiem na nieudolnie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej