Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (32/105) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 23, 2013, 09:40:14 ---Myślę że jak w każdym poważnym biznesie ta decyzja została podjęta na podstawie badań społecznych

--- Koniec cytatu ---

Ahahahahaha.

Dobre, naprawdę. Przez 15 lat pracy RAZ JEDEN brałem udział w badaniu fokusowym produktu. Poza tym słyszałem od "góry", że "po co robić badania, przecież i tak wiemy" z "nie stać nas na takie ekstrawagancje", na przemian ;)

VonBeerpuszken:
Sokole, tak zapytam całkiem powaznie bez zamiaru trollowania.... jest na tym świecie COKOLWIEK na co byś nie narzekał?

SokoleOko:
Jeśli spojrzysz nawet na ten wątek, to zobaczysz, że wobec WT jestem pełen entuzjazmu. Humor zepsuł mi tylko ostatni patch, przy którym Eve Incarna była po prostu sukcesem.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 23, 2013, 10:22:27 ---Ahahahahaha.

Dobre, naprawdę. Przez 15 lat pracy RAZ JEDEN brałem udział w badaniu fokusowym produktu. Poza tym słyszałem od "góry", że "po co robić badania, przecież i tak wiemy" z "nie stać nas na takie ekstrawagancje", na przemian ;)

--- Koniec cytatu ---

Nie mówmy o polskim modelu biznesowym tylko o normalnym ;)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 23, 2013, 10:59:16 ---Nie mówmy o polskim modelu biznesowym tylko o normalnym ;)

--- Koniec cytatu ---
Polski masz na myśli - złodzieje, żądają ode mnie kasy za swój produkt ?  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej