Forum Gry > Inne gry
War Thunder
Khurghan:
--- Cytat: Ptysiu w Sierpień 14, 2013, 13:27:34 ---Właśnie ściągnąłem sobie nowego patcha. Bf 109 wylądowały w 8 tierze, co ciekawie wygląda teraz w moim hangarze (mam tier 7 niemcami).
Spitfire Mk IX dostał nerfa reward i obniżoną o ponad połowę cenę naprawy. Taki nerf może być 8). Teraz już chyba nikt nie będzie grał Mk XVI, który robił za IX-tkę dla ubogich.
Aha, widzę że mój nieszczęsny Typhoon 1b zdrożał w naprawie o jakieś 4k... No tak, bo za dobry był z półminutowym opóźnieniem startu ffs.
--- Koniec cytatu ---
Protip: W Typhoonie daj przepustnice na 30% do czasu aż samolot się nie poruszy.
Ptysiu:
--- Cytat: Khurghan w Sierpień 14, 2013, 19:07:25 ---Protip: W Typhoonie daj przepustnice na 30% do czasu aż samolot się nie poruszy.
--- Koniec cytatu ---
Tak, znam ten trick, nie mniej i tak wszystko wystartuje nim ja się rozpędzę oraz oderwę od ziemi. Tym czasem Messershmitty i Focke-Wulfy nie próżnują...
Khurghan:
Warthunder wreszcie pojawił się na Steam'ie. Jest dostępnych kilka pakietów z samolotami z tej okazji. Najbardziej interesujący jest chyba Ace pack, premium Peshka, premium Typhoon, 2 miesiące premium i 10k złota za 26,24 euro
KiFuso:
--- Cytat: Khurghan w Sierpień 16, 2013, 09:26:02 ---Warthunder wreszcie pojawił się na Steam'ie. Jest dostępnych kilka pakietów z samolotami z tej okazji. Najbardziej interesujący jest chyba Ace pack, premium Peshka, premium Typhoon, 2 miesiące premium i 10k złota za 26,24 euro
--- Koniec cytatu ---
Najlepsze promocje i tak są na ruskiej stronie warthunder gdzie wszystko in-game można kupić za ruble i wychodzi zazwyczaj 30-40% taniej - full legit.
Rash'kan:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 14, 2013, 14:12:49 ---LOL, faktycznie.
No brawo, z jednej strony dosypali ZSRR dobrych lowrankowych samolotów (ŁaGG-3, MiG-3), a Niemcom wydłużyli ścieżkę. Umówmy się, bez odblokowania 109F Niemcami grać się po prostu nie da. He-112 jest kompletnym śmieciem (naprawili w końcu konflikt "instruktora" z modelem lotu?), a 109E jest JEDEN. Nawet jak go odblokujesz, to w "decku" masz pełno śmieci.
Teraz Niemcy rozpaczliwie potrzebują Bf-109B (2x7,92mm) jako rank 3 (i dać Bf-109B V9 z dodatkowymi MG FF w skrzydłach jako rank 4) oraz Bf-109D-3, który były de facto E-3 z silnikiem Jumo 700 KM (bo brakowało DB601). Coś jak A6M2-N przy A6M2.
--- Koniec cytatu ---
Na 3 tierze zamiast tego HE-112, fajnie się lata włoskimi myśliwcami :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej