Forum Gry > Inne gry

War Thunder

<< < (27/105) > >>

Khurghan:
[Operation]Korea in HB is now available only for jets
[Operation]Berlin in HB is now available for tiers 10-17

Ptysiu:
Polecam przerzucić się na HB. Powiem tak, Bf 109 już bez tych działek zaczyna "łopotać" przy lekkich skrętach w trakcie nurkowania (czyli jedynie słuszna metoda ataku 109tką) skutecznie utrudniając celowanie, a z dodatkowym obciążeniem w postaci dwóch działek 20mm problem pogłębia się. Ponadto z tym balastem okazuje się, że z tym uciekaniem Spitzom już nie idzie tak łatwo, czyli idealna na tym tierze maszynka do BnZ nadaje się tylko do ścigania bombowców.

Ale to HB (oraz pewnie FRB też, ale bez joysticka nie gram i nie wypowiadam się), natomiast trochę wkurzyłem się gdy z ponad 500k lwów przed patchem zostałem z dziurą budżetową i nadal musiałem pareset tysięcy wydać na upgrady do reszty moich samolotów. Już pomijam fakt grindowania nowych samolotów, które kupiłem od tamtej pory.

Jeden pozytyw po 1.33 - Dora już nie taka straszna, a mój wymaksowany Spitfire Mk IX jest nowym "UFO" 8). Fuck you Yak-9.

SokoleOko:

--- Cytat: Ptysiu w Sierpień 14, 2013, 11:20:47 ---Polecam przerzucić się na HB. Powiem tak, Bf 109 już bez tych działek zaczyna "łopotać" przy lekkich skrętach w trakcie nurkowania (czyli jedynie słuszna metoda ataku 109tką) skutecznie utrudniając celowanie, a z dodatkowym obciążeniem w postaci dwóch działek 20mm problem pogłębia się. Ponadto z tym balastem okazuje się, że z tym uciekaniem Spitzom już nie idzie tak łatwo, czyli idealna na tym tierze maszynka do BnZ nadaje się tylko do ścigania bombowców.

--- Koniec cytatu ---

Prawdopodobnie tu masz rację.

Niemniej, gracze Arcade - tacy jak ja - dostali wielkie "fuck you". To co lubię w WT to szybka i intensywna akcja przez 15 minut. Akurat na jakąś przerwę w pracy, takie przeciwieństwo Eve. HB tego nie załatwia plus, nie każdy dobrze czuje się w takich bardziej "symulatorowych" warunkach.

Khurghan:

--- Cytat: Ptysiu w Sierpień 14, 2013, 11:20:47 ---Polecam przerzucić się na HB. Powiem tak, Bf 109 już bez tych działek zaczyna "łopotać" przy lekkich skrętach w trakcie nurkowania (czyli jedynie słuszna metoda ataku 109tką) skutecznie utrudniając celowanie, a z dodatkowym obciążeniem w postaci dwóch działek 20mm problem pogłębia się. Ponadto z tym balastem okazuje się, że z tym uciekaniem Spitzom już nie idzie tak łatwo, czyli idealna na tym tierze maszynka do BnZ nadaje się tylko do ścigania bombowców.

Ale to HB (oraz pewnie FRB też, ale bez joysticka nie gram i nie wypowiadam się), natomiast trochę wkurzyłem się gdy z ponad 500k lwów przed patchem zostałem z dziurą budżetową i nadal musiałem pareset tysięcy wydać na upgrady do reszty moich samolotów. Już pomijam fakt grindowania nowych samolotów, które kupiłem od tamtej pory.

Jeden pozytyw po 1.33 - Dora już nie taka straszna, a mój wymaksowany Spitfire Mk IX jest nowym "UFO" 8). Fuck you Yak-9.

--- Koniec cytatu ---

No ten Spit IX powininen być teraz na co najmniej 14 tierze albo być pozbawiony paliwa 150 oktanów

SokoleOko:
Za to "zera" mają teraz chyba jakiś idiotyczny "roll rate" - choć grałem raz i może były specyficzne warunki (płytkie nurkowanie, 500+ km/h). Niemniej beczka zajęła mi chyba z 10 sekund.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej