Forum Gry > Inne gry
War Thunder
sztosz:
Grałem joyem, grałem padem a i tak najlepiej gra mi się myszką :P
Tak więc pytanie jest następujące, jakimi gracie joyami i jakie macie ustawienia deadzone i sensitivity (sreen? ;) ). Thank you from the mountain.
Azradiel:
Logitech Extreme 3D Pro
Tu masz mój konfig:
https://docs.google.com/file/d/0B7xqeYJpX6BYejFoZGRXbWlyY0E/edit?usp=sharing
Dalece mu jeszcze do idealnego ale względnie daje radę.
Z joyem jedyny problem to celowanie, poza tym widzę same zalety :P
sztosz:
--- Cytat: Azradiel w Lipiec 20, 2013, 10:54:21 ---Z joyem jedyny problem to celowanie, poza tym widzę same zalety :P
--- Koniec cytatu ---
No właśnie... to nie sztuka latać jak głupi i nie dać się zestrzelić, ale do tego jeszcze zaliczyć kilka trafień chociaż ;)
Dzisiaj miałem fajną bitkę, wracałem Hurricane'm podziurawiony na lotnisko, za mną 3 japońce a im na ogonie z kolei nasz Hurricane. Nie lądowałem tylko krążyłem. Jeden japoniec spadł, reszta odleciała. Zdążyłem ledwo wylądować i się naprawić a nad nami znowu dwa japońce... spadły :) Jak masz tylko jeden samolot na bitwę to trzeba jednak myśleć i latanie nad kilkoma bateriami AA to jeden z głupszych pomysłów. Zauważyłem też, że lepiej nie być pierwszym w szyku czy lecieć solo, bo zaraz chmara wrogów się na ciebie żuci. Zupełnie nie patrzą na to, że na ogonie zaraz każdy ma samolot, tylko w trójkę, czwórkę próbują Ciebie zestrzelić.
ManganMan:
--- Cytat: sztosz w Lipiec 20, 2013, 10:29:20 ---Grałem joyem, grałem padem a i tak najlepiej gra mi się myszką :P
--- Koniec cytatu ---
Popieram, kiedyś to na jednej akcji rozwaliłem w ciągu 10 pojazdów naziemnych...
Lot przez podmuch wybuchającego pojazdu FTW :D
--- Cytat: sztosz w Lipiec 20, 2013, 11:26:39 ---Zauważyłem też, że lepiej nie być pierwszym w szyku czy lecieć solo, bo zaraz chmara wrogów się na ciebie żuci. Zupełnie nie patrzą na to, że na ogonie zaraz każdy ma samolot, tylko w trójkę, czwórkę próbują Ciebie zestrzelić.
--- Koniec cytatu ---
Popieram, dwóch gości z wyższych tierów mnie ostrzeliwało z przodu i z tyłu; ledwie drasnąłem tego pierwszego, a ten drugi posłał mnie na glebę (ale miękkie lądowane zaliczone :) )
FN:
--- Cytat: sztosz w Lipiec 18, 2013, 23:52:16 ---Czym się różni Default shell rack dla Hurricane'a od omni purpose shell rack?
--- Koniec cytatu ---
ammo-poradnik
http://warthunder.pl/forum/index.php/topic,913.0.html
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej