Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Goony vs Testy - wielka wojna czy propaganda?

<< < (14/38) > >>

Rash'kan:
Widzę Soulscream powtarza słowa swoich mistrzów, którzy mówią "Och my chcemy się bić, ale sovgrind jest taki straszny i nullsec jest taki broken, więc nie będziemy sie bić z HBC, ale absolutnie nie przeszkadzalo nam to w zajęciu 3/4 terenu"

Soulscream:

--- Cytat: Rash'kan w Styczeń 27, 2013, 15:33:58 ---Widzę Soulscream powtarza słowa swoich mistrzów, którzy mówią "Och my chcemy się bić, ale sovgrind jest taki straszny i nullsec jest taki broken, więc nie będziemy sie bić z HBC, ale absolutnie nie przeszkadzalo nam to w zajęciu 3/4 terenu"

--- Koniec cytatu ---

Wiesz czemu nie gram w EVE ? Poprzez zjebana mechanike gry ktora jest kompletnie nie fajna. Oczywiscie moi "mistrzowie" to przewidzieli w 2009. Nie jestem zjebany jak boat ktory lubi strzelac w struktury ale przepraszam, ze moje pojecie zabawy rozni sie od Twojego.

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Styczeń 27, 2013, 15:56:35 ---przepraszam, ze moje pojecie zabawy rozni sie od Twojego.

--- Koniec cytatu ---

EVE to nie jest gra dla ciebie, bo ma kiepskie PvE, WoW jest duzo lepsze.

Tylio:
Bitka była fajna. Nie wyspałem się, ale co tam ;D CFC chciało zhotdropować jakiś sojusz z milicji. O ile się nie mylę to ten sam, który niedawno wrzucił na nich dredy w Venal. Pilot tytka zamiast zbridgować ludzi sam wskoczył do systemu. Pandemicom wystarczyła chwila, żeby postawić swoje cyno i wskoczyć na Goonsowego tytana. Potem następuje coś czego nie rozumiem. FC Goonsów DBRB uznał, że może wrzucić większy blob superów niż PL. Kazał zalogować wszystko co się da i wrzucić na PL. PL wrzuciło jeszcze więcej. Jednocześnie wieści o capitalowej bitce rozeszły się po EVE. Wskakiwałem przy localu 600. Max było 2700. TiDi oczywiście perma 10% i 2-3 minutowe lagi na modułach, ale brak black screenów i desynchronizacji z serwerem. Jak na bitkę w takim miejscu to straty CFC są większe niż można było się spodziewać. Praktycznie wszyscy mieli tam bardzo daleko, więc brali tylko capsy/supery. W związku z tym brakowało HICy. To cud, że udawało się te kilka ciężkich dykt utrzymać przy życiu. Używanie zwykłych dictorów i DD na tytanach nie jest możliwe w hisecu. Ogromna większość floty supercapitalowej CFC po prostu odwarpiła/wyskoczyła. Carrierów i dredów spadło dużo więcej, bo slowcaty je punktowały. Gdyby bitka zaczęła się w 0.0 to trwałaby do tej pory ;D

Zgudi:

--- Cytuj --- przepraszam, ze moje pojecie zabawy rozni sie od Twojego.
--- Koniec cytatu ---

CEO Goonsów musi być kolegą od piwa dla Soulscream, że tak inni go przepraszają, kasują krytyczne posty. Nie wiem, może Soulscream dzwoni do kolegi i mówi "Hi Mittani! I have a problem with this one. You need to kill him". Mittani: "No problem, i will send him to hell, we will find him everywhere"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej