Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Goony vs Testy - wielka wojna czy propaganda?
LosBekoczoS:
Ja wiem ze ludzie z geografi maja spore problemy ale czy mozna bylo by ten temat posprzatac/zamknac i stworzyc nowy .. afaik wielka czwarta wojna o esoterie sie zakonczyla. Do momentu jak Coven nie rozpeta 5 wielkiej wojny mysle ze mozemy opisywac sprawy goons vs hbc w calkowicie oddzielnym watku.
God Bless ktokolwiek podzielil watki :)
Zgudi:
--- Cytuj ---
--- Cytuj ---Goonsi stracili grube kilkadziesiąt supercapsow i dreadów - ok. 50 sztuk + 2 tytki, ponieśli ciężkie straty.
--- Koniec cytatu ---
Faktycznie te 5 super capsow ktore stracilo CFC to kilkadziesiat.... Nie ma zadnej wojny, moze dopiero wybuchnac tak naprawde.
--- Koniec cytatu ---
Policzmy kille dla HBC, pandemiców i całego blue team:
Revelation: 10szt.
Phoenix: 10sz.
Moros: 17szt.
Wyvern: 1szt.
Naglfar: 8 szt.
Nyx: 2 szt
Aeon: 1 szt.
Hel: 1 szt.
Tabelka: "Kills per Team", Kills for Asakai, 2013-01-27 01:46 - 09:40.
Może coś przeoczyłem. Zapomniałem także wspomnieć o matkach i o tym, że to nie tylko goonsi, ale trochę innych aliasów z nimi też tam było. Generalnie ja kibicuję goonsom i chciałbym aby dali radę Teestom i pandemicom.
Soulscream:
Nie powiem, ze capsy zostaly juz zastapione ale przy dzisiejszej kasie to nie bedzie problem. Generalnie straty nie sa duze jak popatrzymy na ilosc ludzi strzelajacych sie. Ja jestem za by sie tak prali co tydzien bez zbednego sov grindu, ktory przy mechanice ktora mamy teraz. Smiem twierdzic, ze stara mechanika o sova... byla lepsza o_O.
Theronth:
--- Cytat: Soulscream w Styczeń 27, 2013, 13:06:48 ---Nie powiem, ze capsy zostaly juz zastapione ale przy dzisiejszej kasie to nie bedzie problem. Generalnie straty nie sa duze jak popatrzymy na ilosc ludzi strzelajacych sie. Ja jestem za by sie tak prali co tydzien bez zbednego sov grindu, ktory przy mechanice ktora mamy teraz.
--- Koniec cytatu ---
Czyli walki bez znaczenia, a boty bocą dalej.
SokoleOko:
:techmoons:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej