Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Goony vs Testy - wielka wojna czy propaganda?

<< < (23/38) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Soulscream w Styczeń 28, 2013, 13:30:19 ---Nie bylbym taki pewien, ze wbija. PL lubi spawnowac fighty, a duza czesc GS ma wciaz za zle PL za zerwanie Bropactu z przeszlosci. Chociaz z drugiej strony mam wrazenie, ze Montolio dziala Shadoo na nerwy i jak Shadoo sie wkurwi to wbije noz w plecy :v: . Osobiscie wolalbym powrotu Pandemicow do bycia poprawnym mercenary.

--- Koniec cytatu ---
Pandemiki lubią spawnować bitki za które im płacą. Ten kto zapłaci więcej będzie miał ich po swojej stronie.
I żadnej ukrytej polityki tu nie ma.

SokoleOko:

--- Cytat: Azaqui w Styczeń 28, 2013, 13:18:29 ---Kiedy sytuacja zrobi sie naprawde krytyczna, PL wbije noz w plecy HBC i przejdzie na strone CFC, po czym okaze sie ze Mittani zaoferowal im tech moony, a Pandemiki jak to pandemiki, kieruja sie zyskiem.

--- Koniec cytatu ---

Powiedziałbym, że to najlepsze zdanie w tym wątku, +1 rep ode mnie.

Pytanie - czy Montolio ma plan na tą okoliczność? I czy istnieje techniczna możliwość uprzedzającego backstaba przeciw PL?

Zamarzyło mi się zafundować im takie Pearl Harbor - ściągnąć ich na jakiś staging w sov space, po czym szybki reset i atak z zaskoczenia tak, by ponieśli naprawdę grube straty w supercapitalach.

Gdyby Montolio zrobił coś takiego, w życiu złego słowa nie powiem więcej o TEST :)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 28, 2013, 13:35:25 ---Powiedziałbym, że to najlepsze zdanie w tym wątku, +1 rep ode mnie.

Pytanie - czy Montolio ma plan na tą okoliczność? I czy istnieje techniczna możliwość uprzedzającego backstaba przeciw PL?

Zamarzyło mi się zafundować im takie Pearl Harbor - ściągnąć ich na jakiś staging w sov space, po czym szybki reset i atak z zaskoczenia tak, by ponieśli naprawdę grube straty w supercapitalach.

Gdyby Montolio zrobił coś takiego, w życiu złego słowa nie powiem więcej o TEST :)

--- Koniec cytatu ---
Nerealne.... A do kogo by Testy dzwonili w razie draki?

P.S.: z tego co wiem, pandemiki już mają jakieś techmoony.

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 28, 2013, 13:37:06 ---Nerealne.... A do kogo by Testy dzwonili w razie draki?

--- Koniec cytatu ---

Wolisz nie mieć do kogo zadzwonić czy zadzwonić i usłyszeć "Sorry, Mittani ma większego, więc właśnie jesteśmy u niego"?

Soulscream:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 28, 2013, 13:37:06 ---P.S.: z tego co wiem, pandemiki już mają jakieś techmoony.

--- Koniec cytatu ---

Maja, maja pod nosem CFC.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej