Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE: The Empyrean Age
ManganMan:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Styczeń 22, 2013, 10:33:47 ---Tutaj: http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=10872.0 nam powitanie nowego zeszło na dyskusję o książce, możesz zajrzeć.
--- Koniec cytatu ---
Prawda.
Poza tym mam nadal mieszane uczucia po przeczytaniu jej w pl poraz dziesiąty. Rebis albo Amb... Tfu, Fabryka Słów - ci mogliby lepiej to zrobić.
-- LIGHT OFFTOP ON--
Coś wiadomo o tłumaczeniach Templar One i jeszcze jednej książki?
-- LIGHT OFFTOP OFF--
MiltisUmbrae:
Mi ogólnie książką się podobała poza 2 rzeczami zakończeniem które moim zdaniem jest po prostu z dupy i faworyzowaniem amarrów.
ManganMan:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Styczeń 22, 2013, 12:27:57 ---Mi ogólnie książką się podobała poza 2 rzeczami zakończeniem które moim zdaniem jest po prostu z dupy
--- Koniec cytatu ---
Po kiego jest rozdział o Jove (75)!?
--- Cytat: MiltisUmbrae w Styczeń 22, 2013, 12:27:57 ---i faworyzowaniem amarrów.
--- Koniec cytatu ---
Cóż... Falek "Bezimienny" Grange był wg książki Amarrem, a wątków z nim związanych było co nie miara.
A najmniej jest o Gallente. Cóż z tego że był Korvin Lears, pilot - porucznik, latający cepem Taranisem?
Prócz tego było jesczcze był wątek z rządem i tyle. Nic więcej. :-\
VonBeerpuszken:
Bo Amarzy rzondzom ;D
reszta to statyści 8)
MiltisUmbrae:
mi nie chodzi o to że o amarrach było więcej - [SPOILER]rozwalanie tytka i połowy floty jednym abaddonem jest troche nie teges ;P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej