Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE: The Empyrean Age

<< < (6/7) > >>

Rohun:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 22, 2013, 13:11:54 ---Nie doczytałeś chyba, na tym Abaddonie Jamyll miała starożytną broń Jovian obracającą tarcze przeciwnika przeciwko im samym. Broń jednorazową zreszta, bo z tego co pamiętam z Baddona został sie ino wrak.

--- Koniec cytatu ---

Tak dla jasności... To nie broń Jovian tylko pochodzenia ziemskiego z czasów Eve Gate. Jovianie tylko starali sie to wszystko ukryć.
Opiniujecie książki, których nawet porządnie nie czytacie  :P :P :P

Moim zdaniem bardzo fajna. Świate EvE staje się dużo ciekawszy po jej przeczytaniu. Moje zdanie.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Rohun w Marzec 17, 2013, 02:03:06 ---Tak dla jasności... To nie broń Jovian tylko pochodzenia ziemskiego z czasów Eve Gate. Jovianie tylko starali sie to wszystko ukryć.
Opiniujecie książki, których nawet porządnie nie czytacie  :P :P :P

Moim zdaniem bardzo fajna. Świate EvE staje się dużo ciekawszy po jej przeczytaniu. Moje zdanie.

--- Koniec cytatu ---
Phi, wielka mi pomyłka  :P Czytałem ino raz i to jakiś czas temu  :P
A poza tym, o ile się nie mylam, na końcu zasugerowano że Jovianie to własnie potomkowie w linni prostej od Ziemian, którzy nie przeżyli załamania cywilizacyjnego i kontynuują rozwój techniki ziemskiej  :P
Więc Ziemianie, Jovianie, jedna chorera  ;)

Goomich:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 17, 2013, 10:13:00 ---A poza tym, o ile się nie mylam, na końcu zasugerowano że Jovianie to własnie potomkowie w linni prostej od Ziemian,
--- Koniec cytatu ---

A wszyscy inni, to w jakiej niby linii są?

--- Cytat: Zsur1aM w Styczeń 22, 2013, 17:26:47 ---CVA to karaluchy ;D, testy to tylko dinozaury, w koncu wygina  :P

--- Koniec cytatu ---

Och nie, co ja wtedy będę jadł? Ryby?

Doom:

--- Cytuj ---A wszyscy inni, to w jakiej niby linii są?
--- Koniec cytatu ---
Tej zdegenerowanej, która straciła w całości lub większości to co mieli z Ziemi

Goomich:
Zdegenerowane (ruda):

Niezdegenerowane:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej