Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE: The Empyrean Age

<< < (4/7) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Theronth w Styczeń 22, 2013, 14:24:47 ---To był ziemski artefakt.

--- Koniec cytatu ---
A możliwe, czytałem to dość dawno temu,mogło sie pokiełbasić.
Chociaż na samym końcu (o ile znów nie przekręcę) autor daje delikatnie do zrozumienia że Jovianie też pochodzą od ludzi. Bodajże scena przy zapadniętych wrotach EVE.

--- Cytat: ManganMan w Styczeń 22, 2013, 14:39:07 ---Na dodatek zrekonstruowany. Bez testów. >:D

--- Koniec cytatu ---
Jeszcze tam Testów brakuje  ???

ManganMan:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 22, 2013, 14:45:54 ---A możliwe, czytałem to dość dawno temu,mogło sie pokiełbasić.
Chociaż na samym końcu (o ile znów nie przekręcę) autor daje delikatnie do zrozumienia że Jovianie też pochodzą od ludzi. Bodajże scena przy zapadniętych wrotach EVE.

--- Koniec cytatu ---
Ale to nie zmienia faktu że autor wsadził to na siłę.

--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 22, 2013, 14:45:54 ---
Jeszcze tam Testów brakuje  ???

--- Koniec cytatu ---
Po prostu artefakt nie był sprawdzony :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: ManganMan w Styczeń 22, 2013, 15:15:36 ---Ale to nie zmienia faktu że autor wsadził to na siłę.
 Po prostu artefakt nie był sprawdzony :P

--- Koniec cytatu ---
Ja mam wrażenie że nie tyle na siłę co planował kontynuację...
A Testy nie nadaja się do testów....są jak karaluchy... a te nawet wybuch jądrowy przeżyją  8)

Zsur1aM:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 22, 2013, 17:20:44 ---Ja mam wrażenie że nie tyle na siłę co planował kontynuację...
A Testy nie nadaja się do testów....są jak karaluchy... a te nawet wybuch jądrowy przeżyją  8)

--- Koniec cytatu ---

CVA to karaluchy ;D, testy to tylko dinozaury, w koncu wygina  :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Zsur1aM w Styczeń 22, 2013, 17:26:47 ---CVA to karaluchy ;D, testy to tylko dinozaury, w koncu wygina  :P

--- Koniec cytatu ---
Haaaa!!!! WIEDZIAŁEM  że to napiszesz  ;D Czekałem na to  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej