Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[-RAV-] RAVE Technologies Inc. - najstarszy polski corp rekrutuje do DUSTA!!!

<< < (2/7) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Herezja w Luty 07, 2013, 16:27:35 ---Przeczytałem KOBIETY ];)

--- Koniec cytatu ---
Głodnemu chleb na myśli  :P

Nosum Hseebnrido:
No super, wreszcie jacyś Polacy tutaj zaczęli brać dustowców na serio. Szczęścia życzę, może nawet niedługo spotkamy się na corpowych meczach jeśli już w jakiś bierzecie udział. Tak na marginesie RAVE nie jest pierwszym corpem w DUST 514 stworzonym dla Polaków  :P - jest drugim, może nawet czwartym.. pierwszy nosi nazwę Grom PL został stworzony z trzonu ludzi z kanału Dust PL, którzy później przyłączyli się do Seraphim Initiative. tym samym sprawiając że SI jest obecnie największą koncentracją Polaków w Duscie ;) .

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Luty 08, 2013, 13:31:07 ---No super, wreszcie jacyś Polacy tutaj zaczęli brać dustowców na serio. Szczęścia życzę, może nawet niedługo spotkamy się na corpowych meczach jeśli już w jakiś bierzecie udział. Tak na marginesie RAVE nie jest pierwszym corpem w DUST 514 stworzonym dla Polaków  :P - jest drugim, może nawet czwartym.. pierwszy nosi nazwę Grom PL został stworzony z trzonu ludzi z kanału Dust PL, którzy później przyłączyli się do Seraphim Initiative. tym samym sprawiając że SI jest obecnie największą koncentracją Polaków w Duscie ;) .

--- Koniec cytatu ---

Wierze ci na slowo. RAVE SQUAD zostal zalozony na duzo wczesniej niz postanowilismy go tutaj zaprezentowac. W tej chwili nasz pluton liczy juz ok 30 osob, w wiekszosci starzy gracze RAVE ktorzy nie maja czasu na EVE, ale jest tez sporo zupelnie nowych graczy. Nie gram w DUSTa wiec sie kompletnie nie orientuje o co chodzi z korpowymi meczami, ale jezeli takowe sa to napewno chlopaki tam meznie napieraja i sie spotkacie gdzies na jakiejs planecie  ;) a wtedy wypatrujcie naszych Hulkow sfitowanych pod orbital strike

[VIDE] Herezja:
Zastanawia mnie jedno. Czemu akurat hulki miały do tego służyć?

Kharim:
Pewnie, bo każdy w Rave ma to wyskilowane. :)

Wysłane z mojego ZAX 1.2

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej