Śmietnisko > Flamewar

polish community - miało być w śmieszne rzeczy ale tutaj chyba bardziej pasuje

<< < (2/8) > >>

MiltisUmbrae:
nie, ja tylko buchnąłem IB 3B w kurierach o c0venie nic nie wiem, ale Cat pewnie zaraz coś wymyśli.

Theronth:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Styczeń 14, 2013, 16:51:24 ---Po co ? Polskie community poza paroma osobami mnie zupełnie nie interesuje. Polatałem w trochę w takim towarzystwie teraz latam z obcokrajowcami z którymi lata się i przyjemniej i lepiej.

Tam każdy powie co myśli prosto z mostu a nie jak Cat czy inny Isen będzie kolegę udawał a za plecami dupę obrabiał to samo tyczy się kilku innych osób ale nie warto o nich wspominać.

--- Koniec cytatu ---
Uogólnienie i do tego niezbyt trafne. Dwulicowców można znaleźć w każdym corpie i w każdym community. Nawet wśród CSM, ale to akurat nie dziwi, w końcu to politycy.

MiltisUmbrae:
Może i uogólnienie ale w stosunku do tego z czym się do tej pory w grze spotkałem - jak najbardziej trafne. Poza polakami jeszcze nie zetknąłem się z sytuacją żeby koleś z którym byłem w dobrych stosunkach (nie mówiąc o corpie) zaczął mi robić nagle za uszami.

A w c0ven ? Jeden drugiemu tylko dupę obrabia.
I jeszcze przyjmują kogo popadnie (patrz: republika orła), kto nie umie fitowac dobrze statku i nie potrafi złapać BCka HICem (lol)

Crux:

--- Cytat: MiltisUmbrae w Styczeń 14, 2013, 16:51:24 --- (...) Polskie community poza paroma osobami mnie zupełnie nie interesuje (...)

--- Koniec cytatu ---
To po co postujesz na forum tego community?

Theronth:

--- Cytat: Crux w Styczeń 14, 2013, 21:40:24 ---To po co postujesz na forum tego community?

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej