Śmietnisko > Flamewar
polish community - miało być w śmieszne rzeczy ale tutaj chyba bardziej pasuje
Julius Septimus:
Cudowne. A ta kpina na końcu jakoby był "highly intelligent person"? Majstersztyk!
No i poudowadniaj nam jeszcze, że to nie ty!
Isengrim:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Styczeń 15, 2013, 00:31:29 ---tyle że poza punktem 4,8 i 9 nic nie jest prawdą ^^
I powiem Ci Theronth że zdziwiłbyś się, ostatnio mój CEO dostał maila w zretardziałym stylu, z jednodniowego alta z ostrzeżeniem przede mną ^^
EDIT: Tak się zastanawiam co Cat Hastrabullowi(tudzież komu innemu) obiecał w zamian za to że nie można mu obciąć epeena
--- Koniec cytatu ---
Jak to co, dyrka w Rave. >:D
MiltisUmbrae:
Eee to nie tak ja miałem KR na Night Reavera, a że wy lecieliście z nim to głupio było nie skorzystać ^^
Yavax Zavro:
--- Cytat: MiltisUmbrae w Styczeń 14, 2013, 16:51:24 ---Po co ? Polskie community poza paroma osobami mnie zupełnie nie interesuje. Polatałem w trochę w takim towarzystwie teraz latam z obcokrajowcami z którymi lata się i przyjemniej i lepiej.
Tam każdy powie co myśli prosto z mostu a nie jak Cat czy inny Isen będzie kolegę udawał a za plecami dupę obrabiał to samo tyczy się kilku innych osób ale nie warto o nich wspominać.
--- Koniec cytatu ---
Nie chce się nad Tobą pastwić, bo nic do Ciebie nie mam i dalej nie czaję, za co aż tak inni Cię jadą. Chcę po prostu wyrazić swoją opinię, że ogólna generalizacja jest blee. To tak jakby powiedzieć, że wszyscy Polacy to złodzieje, bo to Polacy i wszyscy Brytyjczycy kochają herbatę, bo to Brytyjczycy. Może ja nie mam za dużego doświadczenia, w końcu jestem tutaj niedługo, ale w ally w którym jestem ludzie jakoś się dogadują i nigdy nie spotkałem się z sytuacją, żeby ktoś komuś dupę obrabiał i pewne rzeczy nie zostały powiedziane/napisane wprost.
Szkoda, że Ty masz inne doświadczenia.
Tim:
--- Cytat: Yavax Zavro w Styczeń 15, 2013, 09:35:28 ---Nie chce się nad Tobą pastwić, bo nic do Ciebie nie mam i dalej nie czaję, za co aż tak inni Cię jadą. Chcę po prostu wyrazić swoją opinię, że ogólna generalizacja jest blee. To tak jakby powiedzieć, że wszyscy Polacy to złodzieje, bo to Polacy i wszyscy Brytyjczycy kochają herbatę, bo to Brytyjczycy. Może ja nie mam za dużego doświadczenia, w końcu jestem tutaj niedługo, ale w ally w którym jestem ludzie jakoś się dogadują i nigdy nie spotkałem się z sytuacją, żeby ktoś komuś dupę obrabiał i pewne rzeczy nie zostały powiedziane/napisane wprost.
Szkoda, że Ty masz inne doświadczenia.
--- Koniec cytatu ---
Gwoli wyjaśnienia, Militisa jedzie parę osób, ponieważ zwinął 3b z MegaTech Enterprises, a raczej od jednej osoby, która była w MegaTechu, do którego dołączył po tym, jak pożegnał się z chyba Rave i co za tym idzie z C0venem również (w jaki sposób nie wiem). Sytuacja jest ogólnie zabawna, bo 3b to raczej mały profit w zamian za utratę zaufania do paru graczy i robienie sobie schodów w dołączaniu do nowych korpów. Jednocześnie Militis obwinia C0ven o różne rzeczy nie podając jednoznacznych dowodów, a przedstawiciele C0venu jadą po Militisie za "tani" awox i późniejsze próby dołączenia do różnych innych korporacji czego dotyczy wcześniej przedstawiony print screen. Gdzie jest prawda? Kto ma rację? Czy Militis wytrzyma w swoim męczeństwie i znęcaniu psychicznym ze strony C0venu? Czy C0ven przetrwa don'Kichotowskie szarże Militisa na centrali? Dowiemy się w następnym odcinku. :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej